Sterren op TV
Gertjan Holleman Johan Verveer familie Ripzaad Steenrijk, Straatarm

De familie Tardy en Otten in Steenrijk, Straatarm

De familie Tardy en Otten doen mee aan Steenrijk, Straatarm. De familie Tardy is woonachtig in Amsterdam en heeft eigenlijk niets te vrezen als het gaat om geld. De familie Otten daarentegen heeft het een stuk moeilijker en moet van een minimaal budget rondkomen. In Steenrijk, Straatarm ruilen ze voor een week van huis en budget en dat levert verrassende momenten op.

Familie Tardy en Otten in Steenrijk, Straatarm

De familie Tardy en Otten zijn te zien in Steenrijk, Straatarm. De familie Tardy woont in een luxe huis en heeft over geld niet te klagen. De familie is woonachtig in de Amsterdamse grachtengordel en beschikt over een huis met liefst vijf toiletten. Het luxueuze herenhuis is dan ook een hele andere wereld voor de familie Otten.

Die familie bestaat uit vader Jeffrey, moeder Julitza en hun drie kinderen. Zij moeten rondkomen van een minimaal budget. Ze zijn dan ook erg verbaasd als ze in het huis van Alex Tardy en Maureen Powel terecht komen. De één zit in de vastgoed en de ander is stylist, influencer en model. Lukt het de familie Tardy om een week lang rond te komen met een beperkt budget en hoe reageert de familie Otten op alle luxe?