Sterren op TV
De ex-vriendin van Ties Granzier zier er nu zo uit!

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

De ex-vriendin van Ties Granzier zier er nu zo uit!

Ties Granzier, had 6 jaar geleden een relatie met Luca Sonnemans. Op het moment dat het stel een relatie had, waren ze beiden nog erg jong.

Dat Luca goed opgedroogd is, is wel duidelijk. Op Instagram is de ex-vriendin van Ties enorm populair. Haar bijna 100.000 volgers vermaakt ze wekelijks met prachtige foto’s. 

Luca sonnemans is de ex-vriendin van Ties
© lucasonnemans

Inhoudsopgave

Luca Sonnemans is de ex-vriendin van Ties

Op 6 september 2016 plaatste Ties een video op YouTube. Hierin maakten zijn volgers kennis met zijn jonge vriendin Luca. Ze hebben elkaar ontmoet bij een personeelsfeest van Jan Linders.

Luca en Ties ontmoetten elkaar tijdens het personeelsfeest doordat ze een gezamenlijke vriendin hadden. Ties, vroeg eerst het nummer van de vriendin van Luca, toch had hij uiteindelijk meer interesse in zijn ex-vriendin.

Is Luca vreemdgegaan op Ties
© lucasonnemans

Is Luca vreemdgegaan op Ties?

Waarom Ties en Luca uit elkaar zijn, is nog duidelijk geworden. Omdat dit niet bekendgemaakt is, verwachten we dat Luca vreemdgegaan is.

In de tijd dat het stel een relatie had, was Ties samen met Enzo Knol en Gio Latooy één van de grootste YouTubers van Nederland. Zijn bereik was jaren geleden een stuk groter.

Anne Smink is de nieuwe vriendin van Ties Granzier
© anne_smink

Dit is de nieuwe vriendin van Ties!

De bloedmooie Anne Smink is de nieuwe vriendin van YouTuber Ties. Het stel heeft elkaar ontmoet op een vakantie in Frankrijk. Terwijl Ties er met zijn maten was, was zijn huidige vriendin er met haar ouders en zus. Voor Ties en Anne was het liefde op het eerste gezicht.

Ze hebben al een relatie sinds 12 september 2020. De nieuwe vriendin van Ties kan het ook goed vinden met zijn zus, Afke Granzier.