Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 april 2023

Laatst Geüpdatet: 29 april 2023

De Bankzitters en hun vriendinnen!

De Bankzitters zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op social media, met leuke content ideeën en bovenal geweldige humor is de groep van 5 niet meer te vervangen. Milo, Raoul, Robbie, Matthy en Koen zorgen wekelijks voor veel entertainment op het internet. Ook maken ze sinds een aantal muziek! Maar wie zijn de vriendinnen van deze geweldige groep?

Inhoudsopgave

Charlotte Eijgenraam vriendin van Milo

Charlotte Eijgenraam is de virendin van Milo. De 22-jarige studente is al meer dan 3 jaar samen met Milo. Momenteel studeert Charlotte aan de Universiteit Utrecht. Samen gaan ze jaarlijks op wintersport.

Juultje Tieleman vriendin van Koen

Juulte Tieleman is de vriendin van Koen. Er is wel ophef over de relatie van de twee, want Juultje ging in het verleden ook al met Gio Latooy en Don de Jong. Veel zeggen dat Juultje voor het geld van Koen valt, maar volgens ons klopt daar weinig van. Door een top imago en een mooi gevoel voor humor doet Koen zeker niet onder!

Carolijn Pennings vriendin van Matthy

Carolijn Pennings is de vriendin van Matthy. De creatieve van de groep komt weinig aandacht te kort bij de vrouwtjes en staat continu in de spotlights. Matthy en Carolijn zijn al een geruime tijd samen, maar delen weinig over elkaar op social media. Wellicht een bewuste keuze die het stel heeft gemaakt. Carolijn is niet alleen knap maar ook erg slim! in 2015 behaalde ze haar diploma op de Vrije Universiteit van Amsterdam nadat ze ook op de University of Cambrigde wist te slagen.

© Instagram

Jamie Dekker vriendin van Robbie

Jamie Dekker is de vriendin van Robbie de Graaf. De Brabantse influencer heeft sinds 2018 een relatie met Jamie. Op instagram delen de twee regelmatig foto’s samen op mooie plekken in de wereld. Zo gaan ze geregeld op vakantie naar steden als: Londen, Valencia, Gran Canaria, Rhodos, Zakynthos, Praag, Curaçao, Kopenhagen, Rome, Barcelona, Madrid, Parijs en Porto. Het lijkt ze dus mooi af te gaan samen!

Lieke Schreurs vriendin van Raoul

Lieke Schreurs is de vriendin van Raoul. De twee zijn een top duo samen en maakten al regelmatig samen een video. Buiten het kanaal van de Bankzitters, maakt Raoul natuurlijk zelf ook nog filmpjes voor zijn kanaal. En daar is Lieke ook wel eens te zien. Eerder maakten ze al een kookvideo samen! De twee zijn al meer dan 6 jaar samen en die teller lijkt zeker nog langer op te lopen!