Sterren op TV
Joost Boogmans, Jelle de Boon, Wytse Visser, Kai Brasdorp, Lennart Huijs en Job Dijsselbloem The Band

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

De 6 Nederlandse finalisten van The Band

Joost Boogmans, Jelle de Boon, Wytse Visser, Kai Brasdorp, Lennart Huijs en Job Dijsselbloem zijn de Nederlandse finalisten van The Band. Net als de Vlamingen Glen Brackeva, Jannes van Houtven, Brihans Gjini, Laurens Raveel, Alec Erreygers en Andy De Bisschop slaagden ze erin een plekje te bemachtigen in die felbegeerde liveshows van het programma waarin gezocht wordt naar een boyband.

Inhoudsopgave

Wie is Joost Boogmans?

Joost Boogmans wil dolgraag in een band terecht komen en heeft zich dan ook ingeschreven voor The Band. Het is niet de eerste poging die deze zanger waagt in de hoop met leeftijdsgenoten een toffe band te kunnen creëren. Eerder was Joost, die qua uiterlijk wel iets weg heeft van Harry Styles van One Direction, al te zien in The Next Boy/Girl Band. Nick en Babette waren fan van zijn kwaliteiten, maar Tony van de Berkt stuurde hem toch naar huis. In The Band schopte Boogmans het al tot de liveshows. De twintigjarige muzikant uit Roosendaal heeft zelfs zijn studies opgegeven om het te maken in de muziekwereld.

Joost Boogmans van The Band is te volgen via Facebook en Instagram.

Jelle de Boon in finale The Band

Jelle de Boon probeert het ook in The Band. De Boon is negentien jaar oud en geboren en getogen in Gorinchem. Eigenlijk weet Jelle van kinds af aan al één ding zeker: hij wil van zingen zijn beroep maken. In het begin leidde dat tot musicals en theateroptredens. Ook koos hij niet voor niets voor de popacademie in Utrecht en voor een deelname aan The Band. Wat betreft kledingstijl en kapsel doet Jelle het graag anders dan anderen en dat zien we in The Band zeker terug.

Jelle de Boon van The Band is te volgen via Instagram en Facebook.

Wytse Visser haalt liveshows The Band

Wytse Visser is 23 jaar oud, woonachtig in Den Haag en afkomstig uit Zwolle. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij al vader van twee zoontjes: 5 en 3 jaar oud. Visser heeft eigenlijk maar één droom de jonge singer songwriter wil dolgraag muziek maken. Wytse schrijft graag zijn eigen nummers waarin hij zijn eigen leven als inspiratie gebruikt en brengt die nummers met zijn speciale stem graag ten gehore.

Wytse Visser van The Band is te volgen via Instagram en Facebook.

Kai Brasdorp zanger in talentenjacht The Band

Kai Brasdorp hoopt een plek te veroveren in de nieuwe boyband die gevormd gaat worden in The Band. De 25-jarige zanger uit Amsterdam is momenteel werkzaam in de Albert Heijn, maar hij hoopt die carrière spoedig achter zich te kunnen laten. Het liefst hoopt hij natuurlijk in The Band terecht te komen, maar anders wordt het een studie Kleinkunst in Antwerpen. Tot op heden ziet het er goed uit voor Kai, want hij heeft een plek bemachtigd in de liveshows.

Kai Brasdorp van The Band is te volgen via Facebook en Instagram.

Lennart Huijs in The Band

Lennart Huijs vindt het geweldig om mensen te entertainen, maar met zijn huidige baan wil dat niet echt. De student werkt naast zijn studie logistiek en economie namelijk als vuilnisman op een industrieterrein. De zanger hoopt met zijn deelname aan The Band een andere kant van zich te laten zien. De man uit Grubbenvorst schopte het al tot de liveshows van de talentenjacht.

Lennart Huijs van The Band is te volgen via Instagram en Facebook.

Job Dijsselbloem zanger The Band

Job Dijsselbloem heeft het in de muziekwereld al niet verkeerd voor elkaar. De twintigjarige pizzabakker en student communicatie muziek en evenement uit Roosendaal is net als Joost onderdeel van de band The Driftwood Penguins. Dijsselbloem is de man met de gitaar en de prachtige stem. Wie weet zit hij binnenkort met zijn maatje Boogmans in de nieuwste boyband van Nederland. Job probeerde het eerst trouwens ook al in The Next Boy/Girl Band, maar daar overtuigde hij de jury niet.

Job Dijsselbloem van The Band is te volgen via Instagram en Facebook.