Sterren op TV
Davide Heijmans is de vrouw van Thierry Baudet

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 september 2022

Laatst Geüpdatet: 19 september 2022

Davide Heijmans is de vrouw van Thierry Baudet

Davide Heijmans is de vrouw van Thierry Baudet. Het stel is in 2021 getrouwd, nadat hij haar in 2018 ten huwelijk vroeg. Davide was toen pas 21 jaar. Thierry Baudet is 13 jaar ouder dan zijn vrouw. Hij is geboren in Heemstede, terwijl zij uit Hengelo komt. Op dit moment is Davide zwanger van hun eerste kindje. Ze verwachten dat het kind in november geboren wordt.

Inhoudsopgave

Thierry Baudet –  Forum voor Democratie

In het dagelijks leven staat Thierry Baudet constant in de spotlights. Hij is de bestuurder van de extreemrechtse partij: Forum voor Democratie. In 2015 is deze partij opgericht door Thierry Baudet en Henk Otten.

Langzamerhand krijgen ze steeds meer naamsbekendheid.  In de afgelopen jaren zijn ze verschillende keren negatief in het nieuws geweest, omdat dat ze anders denken dat de andere partijen in de Tweede Kamer. In de verkiezing had de partij nog 8 zetels, dit waren er in 2021 ‘slechts’ 5. 

Thierry Baudet opleiding

Na de basisschool ging hij naar het Stedelijk Gymnasium Haarlem, hierna volgde hij studies aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Leiden. Tijdens zijn studietijd hield hij zich al bezig met politiek.  

Hij riep begin 2014 op tot het referendum ‘Toekomst van Nederland binnen de Europese unie’. Nadat hij dit heeft gedaan, heeft hij de politiek niet meer losgelaten. Eerst gaf hij verschillende besprekingen, waarna hij in 2015 Forum van Democratie oprichtte. 

Davide Heijmans opleiding & werk

Davide Heijmans ging na de basisschool naar het Bataafs Lyceum waar ze VWO volgde. Hierna ging ze studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ze volgde hier de opleiding Psychologie. 

Toen ze de opleiding had afgerond, is ze niet aan de slag gegaan als Psycholoog. In haar studententijd werkte ze al als freelance fotograaf. In de loop van de jaren heeft ze hiervan haar werk kunnen maken. Waarschijnlijk, heb je al een keer een foto gezien die door haar gemaakt is. Een bekende opdrachtgever van haar is het ANP.

Het gezamenlijke vermogen van Davide Heijmans & Thierry Baudet

Thierry Baudet heeft een jaarsalaris van 122.660,51 euro. Davide Heijmans verdient zeer waarschijnlijk méér dan 60.000 euro bruto per jaar. Het stel hoeft dus niet op de kleintjes te letten. Hun prachtige huis in Amsterdam heeft een waarde van minimaal 1.500.000 euro. Met een geschat vermogen van 1.500.000 euro, hoeven we geen medelijden te hebben met Davide Heijmans en Thierry Baudet.