Sterren op TV
David en Ernesto Hunted

David en Ernesto vormen team in Hunted

David en Ernesto gaan de uitdaging aan in Hunted. De twintigjarige David en de 21-jarige Ernesto uit Amsterdam studeren allebei nog. Dat leventje in de studieboeken laten ze voor even achter zich om een hele andere uitdaging aan te gaan. In Hunted wil het team laten zien dat ze in staat zijn om drie weken uit handen te blijven van hunters. Of ze dat ook lukt, komen we vanaf maandag 30 oktober te weten.

David en Ernesto in Hunted

David en Ernesto schatten hun kansen voor Hunted best hoog in. Alhoewel de twee vooral zo relaxed mogelijk willen blijven, hebben ze wel vertrouwen. “Ik denk dat David en ik, met zijn tweeën, met onze charmes, wel heel wat dingen voor elkaar kunnen krijgen”, vertelde Ernesto al.

Tijdens hun vlucht willen ze vooral geen social media aanraken, wel willen ze muziek maken op straat en logeren bij een boer. De twee hopen met hun deelname te laten zien dat de overheid veel te ver gaat met de opsporingsmiddelen die het heeft.

David en Ernesto goed team

David en Ernesto zijn allebei blij dat ze samen de uitdaging aangaan. “Ik denk voor mij persoonlijk is het wel heel fijn dat ik met Ernesto ben, omdat wij elkaar al jaren kennen en elkaar heel goed aanvoelen. Dus dan ben je ook niet, als je aan zo’n avontuur begint, helemaal alleen”, vertelde David.

Ook Ernesto is blij met David als zijn partner. “Wat er ook gebeurt, David en ik vertrouwen elkaar en wie de beslissingen ook maakt, we zullen het altijd zonder pardon opvolgen.”

David is te volgen via Facebook. Ook Ernesto is te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan Hunted 2017 zijn: Amy Scholten | Annoury en Dries | Robin en Ashley | Krista en Daniëlle | Erwin | Meike en Froukje | Mike | Omar