Sterren op TV
Davey en Shani zijn weer samen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 1 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Davey en Shani zijn weer samen

Davey en Shani die meededen aan MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’ zijn weer samen. Ze deelden de afgelopen maanden meerdere foto’s op sociale media.

Inmiddels hebben ze bevestigd dat ze weer samen zijn.

Shani en Davey verlieten als stel de villa. Hun relatie hield 1 jaar stand, ze gingen uiteindelijk uit elkaar omdat Shani niet kon met de ouders van Davey en zijn ex-vriendin.

De pittige Shani had het kind van Davey en zijn ex uitgescholden op camera, hier waren zijn ouders en de moeder van zijn kind niet van gediend.  

Davey en Shani kennen elkaar van Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Inhoudsopgave

Davey en Shani kennen elkaar van Ex On The Beach Double Dutch

Davey en Shani hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van het 7e seizoen van MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’.

Shani, was dat seizoen één van de originals. Davey, kwam als ex van Jørney het strand oplopen. Ze hadden een relatie van 6 jaar, ze hebben zelfs samengewoond. Uiteindelijk zijn Davey en Jørney uit elkaar gegaan, omdat Davey meerdere keren vreemdging.

De knappe Jørney heeft er weinig succes in de liefde, ook Odim ging meermaals vreemd op haar. Ondanks waren ze te zien in ‘Eating With My Ex’.

Knipperlichtrelatie

Het lijkt er wel op of het om de maand uit is tussen Davey en Shani. Dit komt waarschijnlijk omdat ze geen goede band heeft met de ouders van Davey. Op Instagram lijken Davey en Shani het in ieder geval erg leuk te hebben. Ze gaan jaarlijks meerdere keren op vakantie.

Shani is actief op OnlyFans
© Instagram

Shani is actief op OnlyFans

De huidige vriendin van Davey is actief op OnlyFans. Ze is niet de enige oud Ex On The Beach-deelnemer die actief is op dit platform. Ook oud-deelnemers Lesley Verspille, Lena, Stevie en Lynn Raymakers zijn actief op OnlyFans.

Foto’s © Instagram