Sterren op TV
Dave Roelvink Expeditie Robinson 2016

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 september 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Dave Roelvink doet alles: van dj tot Expeditie Robinson

Dave Roelvink staat net als zijn vader Dries Roelvink graag in de schijnwerpers. Het lukt hem ook vrij aardig om steeds weer de aandacht te trekken. Is het niet om relletjes, dan gaat het wel over zijn carrière als dj en ook als deelnemer van Expeditie Robinson 2016 verstopte hij zich niet in hoekje. Dave Roelvink staat altijd aan.

Zouden wij ooit van Dave Roelvink gehoord hebben als zijn vader Dries Roelvink niet in een gele Speedo op het strand had geschitterd in een reclame van de ANWB? Het maakte de volkszanger gelijk landelijk beroemd en een paar jaar later verscheen ook zoon Dave aan het venster. Inmiddels domineert Dave Roelvink vaker het nieuws en doet Dries het wat rustiger aan, zo lijkt het. Dave kent door zijn vader de entertainmentwereld in ieder geval zeer goed en al op jonge leeftijd rolde hij zelf het wereldje binnen. Op 16-jarige leeftijd wordt Roelvink model, onder andere voor het merk Tommy Hilfiger.

Inhoudsopgave

Dave Roelvink als dj te boeken

Dave Roelvink timmert inmiddels als dj ook behoorlijk aan de weg. Hij wordt regelmatig geboekt om plaatjes te komen draaien op verschillende feesten. Qua bekendheid zit het met Roelvink wel goed. De afgelopen jaren is hij positief én negatief in het nieuws geweest. En dat heeft het aantal boekingen zonder meer bevorderd. Dave Roelvink haalde het nieuws door het incident in de jacuzzi. Na een avond stappen in Amsterdam met zijn vrienden ging hij mee met een vrouw, naar de villa van haar ouders. In de jacuzzi vonden diverse handelingen plaats en deze werden door de vrienden van Dave vastgelegd op camera en kwamen later op internet terecht. De jacuzzi-rel werd breed uitgemeten in de media, waardoor Roelvink junior nog meer bekendheid genereerde. Als dj is Dave een veel gevraagde gast, ook zijn deelname aan de reality-soap De Roelvinkjes heeft hier positief aan bijgedragen.

Dave Roelvink in Expeditie Robinson 2016

Dave Roelvink was als deelnemer van Expeditie Robinson 2016 op voorhand de persoon waarvan verwacht werd dat hij de boel op het eiland flink op stelten zou zetten. Iedere editie kent wel een deelnemer die snode plannetjes uitdenkt. Vorig jaar was dat Danny Ghosen en voor Expeditie Robinson 2016 past die rol perfect bij Dave Roelvink. Hij heeft inmiddels de reputatie dat hij wel van een dolletje en een geintje houdt en die houding nam hij uiteraard ook mee naar Expeditie Robinson 2016. Wie te veel bezig is met complotten vormen is zelf echter vaak uiteindelijk de pineut. Is de Amsterdammer uiteindelijk verstandig genoeg om Expeditie Robinson te winnen?

Dave Het Huis Uit

Dave Roelvink scoorde met Dave Het Huis Uit ook zijn eigen programma. Na De Roelvinkjes is in Dave Het Huis Uit op RTL XL het leven van Dave te volgen. In de realityserie is te zien hoe Roelvink jr. het huis van zijn vader verlaat en meer op eigen benen komt te staan. Natuurlijk worden er in Dave Het Huis Uit genoeg uitstapjes gemaakt en zullen zijn veel tattoo’s, zijn sixpack, optredens en ontwikkelingen op het gebied van de liefde ruimschoots aan bod komen.

Volg Dave Roelvink op Instagram, Facebook en Twitter daveroelvink is hij te volgen op Snapchat