Sterren op TV
Dave Anne Ik Vertrek Portugal Bed & Breakfast

Dave en Anne in Ik Vertrek met Bed & Breakfast in Portugal

Dave en Anne doen mee aan Ik Vertrek. De twee hebben het goed naar hun zin in Delft en wonen daar in een hartstikke leuk huis. Toch besluiten ze nu om Delft achter zich te laten om een Bed & Breakfast te beginnen in Portugal. In Moncarapacho gaan de twee aan de slag met hun droom. Zelfs hun kinderen laten ze achter in Nederland om in Portugal iets moois op te bouwen.

Inhoudsopgave

Dave en Anne in Ik Vertrek

Dave en Anne hebben de stap gezet naar Ik Vertrek. De twee laten hun huis en kinderen in Delft achter zich om een nieuw leven op te bouwen in Portugal. Nog voordat Dave ooit in Portugal was geweest, liet hij al aan zijn vrouw weten ooit te willen verhuizen naar dat land om daar tot zijn dood te wonen. Om hun brood te verdienen in Portugal, besluiten ze aan de slag te gaan met een Bed & Breakfast. Met toeval kwamen ze in Moncarapacho terecht, een plek waar ze nu verliefd op zijn geworden.

Dave en Anne naar Portugal voor B&B

“We vonden het geweldig: er zijn bergen, is strand, het is altijd lekker weer… Via de eigenaren van de B&B waar we verbleven, kwamen we aan een prachtig stukje grond waar we onze eigen bed and breakfast konden beginnen”, vertelde Dave en Anne aan In De Buurt. Heel makkelijk was het voor de twee niet om naar Portugal te vertrekken, want het duurde 2,5 jaar voordat de twee hun huis in Delft eindelijk verkochten. Daarna besloten ze al snel Ik Vertrek te benaderen.

“We vinden het een fantastisch programma én hoorden dat je B&B na Ik Vertrek helemaal vol zit, dus dat sprak ons wel aan.” Voor Dave en Anne liep het in Portugal niet direct vlekkeloos. Toen ze net in het land waren aangekomen, kwamen ze al voor de nodige tegenslagen te staan. “De eerste twee bouwbedrijven lieten ons na een paar dagen in de steek, waardoor de bouw een paar maanden heeft stilgelegen.”

Hoe is het nu met Dave en Anne uit Ik Vertrek?

Inmiddels hebben Dave en Anne uit Ik Vertrek het goed voor elkaar. Hun Bed & Breakfast is sinds augustus open en loopt inmiddels goed. “We krijgen al hele positieve reacties van huurders, dat is echt leuk!”, vertelde het stel al aan In De Buurt. Delft missen ze nog niet. “Nee, ik vind het heerlijk hier. De vrijheid, de zon, het vakantiegevoel… Alleen mijn kinderen, die mis ik wel.”

Dave en Anne en hun Bed & Breakfast in Portugal zijn te volgen via Facebook.