Sterren op TV
Dasha Moshkova vriendin Sergey Sirotkin

Dasha Moshkova is de vriendin van Sergey Sirotkin

Dasha Moshkova is de vriendin van Sergey Sirotkin. Sergey is er tot op heden aardig in geslaagd om zijn vriendin op de achtergrond te houden. Heel veel is er dan ook niet bekend over dit koppel, al prijkt Dasha wel regelmatig op foto’s met de talentvolle autocoureur.

Dasha Moshkova is de vriendin van Sergey Sirotkin

Dasha Moshkova is de vriendin van Sergey Sirotkin. Door het drukke bestaan van de talentvolle autocoureur zien de twee tortelduifjes elkaar echter niet al te vaak. Dasha verschijnt zo nu en dan wel bij een race, maar ziet haar geliefde eigenlijk voornamelijk als ze samen op vakantie gaan.

Tijdens een interview gaf Sergey Sirotkin al eens aan dat hij niet het idee heeft dat zijn persoonlijke leven invloed heeft op zijn prestaties in een race. Ook zijn vriendin kwam toen ter sprake. “Ja, ik heb een vriendin. Alleen onze schema’s laten het niet toe om elkaar zo vaak te zien als we zelf willen. Tijdens de raceweekenden ben ik ook zo gefocust op werk, dat ik het contact met alles daaromheen kwijt raak. Ik denk dan ook niet dat de aanwezigheid of afwezigheid van vrouwen helpen bij een race.”

© Instagram

Sergey Sirotkin talentvolle coureur

Sergey Sirotkin is één van de talentvolle autocoureurs die rondloopt in de Formule 1. Deze race-fanaat is geboren in Moskou en reed in 2018 zijn erste race in de Formule 1 voor Williams. Zijn liefde voor racen werd al gewekt toen Sergey nog erg jong was. In 2008 nam zijn karting-carrière serieuze vormen aan en was hij steeds vaker te zien in internationale kampioenschappen.

Daarna volgden Formule Abarth, Auto GP, Formule 3, Formule Renault 3.5 Series, Formule 2 en uiteindelijk zelfs de Formule 1. In de Formule 1 begon hij bij Sauber, dat werd overgenomen door één van de bedrijven waar zijn vader algemeen directeur was. In 2016 kwam hij bij Renault terecht en in 2018 maakte hij zijn racedebuut voor Williams. Ongetwijfeld gaan we in de toekomst nog veel meer horen van Sergey Sirotkin.

Dasha Moshkova is te volgen via Instagram.

9 (PDT)