Sterren op TV
Daphne Deckers

Daphne Deckers showt nog altijd trots haar lichaam

Daphne Deckers is al lang geen onbekende meer op televisie. Natuurlijk werd ze eind jaren negentig landelijk bekend door haar shoot in de Playboy, maar we kennen Daphne Deckers ook vanwege haar man. In 1999 trouwde Daphne Deckers met Richard Krajicek, de man die in 1996 Wimbledon won.In 1989 ging ze aan de slag bij RTL-Veronique, dat later de naam veranderde in RTL 4. Na de eeuwwisseling is Daphne Deckers ook regelmatig te zien als presentatrice van verschillende programma’s.

De schoonheid van Daphne Deckers ligt natuurlijk wel aan de basis van haar succesvolle carrière. Maar ze hoeft het zeker niet alleen van haar uiterlijk te hebben. Deckers studeerde massacommunicatie, maar ongeveer tegelijkertijd kwam haar modellencarrière in een stroomversnelling. Ze kreeg diverse grote klussen en zag door haar modellenwerk haast iedere uithoek van de wereld.

Daphne Deckers presentatrice RTL Boulevard en Holland’s Next Top Model

Hoe mooi Daphne Deckers ook is (nog altijd), een model heeft een houdbaarheidsdatum. De Nijmeegse werd in 1968 geboren en dus zat haar modellenwerk er na verloop van tijd wel op. Gelukkig hoefde Daphne niet te vrezen voor het zwarte gat, want er waren genoeg andere uitdagingen voor haar.

Zo was ze succesvol begonnen met het schrijven van boeken. Het eerste boek van Daphne Deckers, Mijn Leven als Fotomodel, verscheen in 1995 en ging uiteraard over haar ervaringen in de modellenwereld. Sindsdien had Daphne Deckers de smaak te pakken, want in de jaren daarna verschenen er nog tientallen boeken en verhalenbundels van Deckers.

Daphne Deckers in James Bond

Sinds deze eeuw doet Daphne Deckers ook verschillende presentatie klussen. Zo presenteerde ze Big Brother en TV Woonmagazine. Sinds 2007 presenteerde ze het programma Holland’s Next Top Model. Na haar derde seizoen gaf ze het stokje over aan Anouk Smulders. Daarmee verdween Deckers echter niet van de televisie, want ze is regelmatig te zien als presentatrice van RTL Boulevard.

Een mijlpaal in de carrière van Daphne Deckers is ongetwijfeld ook haar rol in James Bond geweest, hoe klein die rol ook was. Ze speelde in de film Tomorrow Never Dies de rol als assistente van schurk Jonathan Pryce. Verder acteerde Daphne Deckers ook in de film All Stars en Bed & Breakfast.

Wil je Daphne Deckers volgen op social media? Ze is te vinden op Instagram en Facebook!