Sterren op TV
Daphne Damian Vier Handen Op Een Buik

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Daphne en Damian in Vier Handen Op Eén Buik

Daphne is te zien in Vier Handen Op Eén Buik. Daphne is zeventien jaar oud en heeft niet de ideale situatie om aan een kind te beginnen. Ze heeft dan ook de hulp van Vier Handen Op Eén Buik ingeschakeld om een handje geholpen te worden. Monique Westenberg is de Bekende Moeder die Daphne hier en daar wat gaat begeleiden.

Daphne in Vier Handen Op Eén Buik

Daphne is te zien in Vier Handen Op Eén Buik. Ze is zeventien jaar oud en woont nog thuis bij haar vader in Nootdorp. Niet de meest ideale situatie als je binnenkort je eerste kindje verwacht. Een ander nadeel is dat Daphne sinds haar zwangerschap is gestopt met school, niet werkt en dus veel thuis zit. Daphne blijkt ook aardig verwend. “Als ik wat wil, dan krijg ik het. En als ik het niet van Damian krijg, dan krijg ik het van mijn vader.”

Dat zorgt ervoor dat Daphne financieel gezien afhankelijk is van haar vader en haar negentienjarige vriendje Damian, tevens de vader van haar kindje. Monique Westenberg hoopt dan ook dat ze Daphne erbij kan helpen om weer aan een opleiding te beginnen. Ook zal Monique helpen bij het treffen van voorbereidingen op de komst van de baby. Ze maakt zich zeker een beetje zorgen: “Ik moet nu wel met Daphne aan de slag gaan voor haar toekomst.”

De afgelopen weken in Vier Handen Op Eén Buik:
Jaylin en Jelmer
Melissa
Chiara en Joey
Cheyenne en Kevin
Tanja en Jeremy