Sterren op TV
Danyla Suitela Temptation Island verleidster 2017

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 30 januari 2017

Danyla Suitela als verleidster in Temptation Island

Danyla Suitela is te zien in Temptation Island. De Nederlandse studeert in het dagelijks leven HBO Management en verdient haar geld als danseres en opdrachten als model. Danyla Suitela doet mee aan Temptation Island om het hoofd van manen met een relatie op hol te laten slaan.

Danyla Suitela in Temptation Island

Danyla Suitela is voor Temptation Island op het luxe resort in Thailand aanwezig om de relaties van de mannen kapot te maken. De 22-jarige dame is vrijgezel en haar doel is op zijn minst dat één van de mannen dat na elf dagen Temptation Island dat ook is. Op de eerste avond leerden Danyla en Jefferson elkaar gelijk beter kennen. De vriend van Lize vond Danyla in haar God Save The Queen Bikini maar wat interessant en tatoeëerde gretig zijn naam op haar bovenbeen. Of Danyla en Jefferson ook daadwerkelijk voor elkaar gemaakt zijn is echter de vraag. Ook de andere mannen, Merijn, Niels en Herbert kregen voldoende aandacht van haar.

Aan zelfvertrouwen bij Danyla Suitela geen gebrek. Bij haar entree op de boot van de mannen zette ze gelijk de toon. “Hoi heren, ik hoop dat jullie er een beetje zin in hebben.” Voor de vriendinnen van de mannen, die op een andere boot stonden toe te kijken, had ze ook gelijk een duidelijke boodschap. “Temptation is on bitches.” De vrouwen moeten zich ook met recht zorgen maken, als we mevrouw Suitela zelf moeten geloven. “Als ik mijn zinnen op een man heb gezet, heb ik honderd procent score.”

In Temptation Island gaan vier koppels een relatietest aan. Op een eiland in Thailand gaan zij bekijken of een relatie stand kan houden als er ook een aantal zeer andere knappe mannen (of vrouwen) in de buurt zijn. De koppels worden gedurende elf dagen uit elkaar gehaald en verblijven die tijd in een luxe resort. De vrouwen krijgen een aantal vrijgezelle mannen op bezoek en de mannen moeten proberen de verleiding van acht vrouwen te weerstaan. Danyla Suitela is dus zo’n verleidster van Temptation Island en naast haar zijn ook Saartje, Bo, Rowena, Parastoo, Pommeline, Ashley en Manouh in Thailand om een aantal relaties naar de knoppen te helpen.

Danyla Suitela als model en danseres

Buiten Temptation Island is Danyla Suitela model, danseres én student. De jonge brunette is als model en danseres actief voor Diamond Entertainment. Voor Diamond Entertainment gaat Danyla op pad om te dansen in uitdagende outfits op feesten en daarnaast kan ze ook ingezet worden als model in videoclips, fotoshoots, catwalk-events of promotieopdrachten. Als Danyla Suitela niet aan het werk is, dan is ze bezig met haar studie. Ze studeert HBO Management, maar wie een blik op haar Facebookpagina werpt constateert al snel dat ze hier maar weinig tijd voor heeft. Iedere week staat de agenda van Suitela vol met klussen voor Diamond Entertainment. Dan heeft ze weer een feest waar ze moet dansen en de andere dag is ze aanwezig bij opnames van een nieuwe videoclip van een zanger of zangeres.

De andere verleidsters uit Temptation Island 2017 zijn Bo, Saartje, Rowena, Manouh, Parastoo, Pommeline en Ashley.

Danyla Suitela is te volgen via Instagram en Facebook.