Sterren op TV
Danny Op Goed Geluk

Danny en Lisanne in Op Goed Geluk

Danny en Lisanne gaan in Op Goed Geluk op zoek naar de liefde. De twee hebben momenteel allebei geen relatie en schakelen dan ook het programma van Gordon in om wel een leuke vrouw of man te vinden.

Danny al hele leven vrijgezel; nu in Op Goed Geluk

De 25-jarige Danny doet mee aan Op Goed Geluk om eindelijk een relatie te krijgen. De Amsterdammer ziet er met zijn krullen goed uit, tot is hij al zijn hele leven vrijgezel. De afgelopen jaren heeft hij rechten gestudeerd en is nu officieel jurist. Of hij wat met de opleiding gaat doen weet hij nog niet. Waarom hij nog nooit het hart van een vrouw heeft weten te veroveren? Een antwoord daarop heeft Danny eigenlijk niet.

In Op Goed Geluk mag Danny kiezen uit drie vrouwen om mee op date te gaan. De 25-jarige Merel komt uit Zevenaar en werkt bij de marine. Ze is daardoor veel weg van huis, waardoor ze moeilijk relaties op kon bouwen. De afgelopen zes jaar is ze vooral op uitzending geweest, maar werkt nu ‘aan wal’ als logistiek medewerker. “Mijn werk schrikt wel af merk ik.”

De tweede kandidate is de 23-jarige Babette uit Uden. De salesmedewerker bij een interieurzaak is eerlijk wat ze van een man verwacht. “Hij moet uit een goed milieu komen en goed abn spreken. En vooral geld is gewoon belangrijk.” De derde kandidate is de 25-jarige Joyce uit Hapert. Ze maakt computerkasten voor mri-scans. “Ik zoek een man die eerlijk en lief is, maar vooral een arm om me heen slaat als ik dat nodig heb.”

Lisanne zoekt in Op Goed Geluk een nieuwe relatie

De 36-jarige Lisanne uit Groningen wil in Op Goed Geluk een nieuwe liefde vinden. De juffrouw van een basisschool, waar ze les geeft aan groep acht, heeft al een zoontje van zeven. “Ik zoek de echte liefde. Ik ben allemaal leuke mannen tegengekomen, maar het was het gewoon niet.” Grote passies heeft Lisanne absoluut, namelijk eten en koken. En dat blijkt bij de keuze een belangrijke rol te spelen.

Lisanne krijgt de keuze uit drie mannen, waarvan twee eveneens al een zoontje hebben. De 39-jarige Gino uit Alkmaar heeft een tienjarig zoontje met dezelfde naam als zijn vader. Hij is accountmanager. “Ik zoek een gezellige vrouw die wel ambities heeft en ondernemend is.” Dezelfde geldt voor De 34-jarige Erik uit De Meern. “Ik wil een vrouw die werkt en niet de hele dag op de bank zit.” Na een relatie van elf jaar is de wijnimporteur nu een jaar single. Hij heeft ook een zoontje. De 41-jarige Johnny uit Sneek is de enige kindloze kandidaat. De geboren Amsterdammer is in Friesland terechtgekomen doordat hij een bedrijf in watersport heeft.

Eerdere afleveringen Op Goed Geluk
Iris en Jeffrey Lake