Sterren op TV
Ischa Danny Adam Zkt. Eva

Danny en Ischa naakt in Adam Zkt. Eva

Danny en Ischa zijn te zien in Adam Zkt. Eva. Beide zijn inmiddels wel weer toe aan een nieuwe relatie en mogelijk gaan ze dat vinden in Adam Zkt. Eva. Allebei blijken ze een eigen verhaal te hebben. Zo heeft Ischa thuis al een vriendin zitten, maar wil ze nu op het eiland ook nog op zoek gaan naar een vriend. Danny daarentegen is alweer een tijdje vrijgezel en wil nu graag weer een vaste relatie.

Danny in Adam Zkt. Eva

Danny uit Adam Zkt. Eva is 22 jaar en komt uit Breda. Hij is gestopt met zijn studie en heeft het aankomende half jaar alle tijd om lekker rond te reizen. Danny wil vooral doen waar hij zin in heeft, niet te veel plannen en lekker uitslapen. Waar hij in een meisje naar op zoek is, weet hij overigens dondersgoed. “Een meisje moet heel spontaan en open zijn, vrolijk. Een meisje dat durft te zeggen wat ze wil. Een weerwoord durft te geven. En ook zeker in is om grappen te hebben en om helemaal kapot te lachen.”

Nu hij naakt kan daten, heeft Danny wel echt het idee dat hij eerst naar het innerlijk moet kijken. “Wat ik hoop is dat ik een hele leuke Eva ontmoet waar ik na dit programma ook nog mee verder ga.” Danny lijkt ook wel een nieuwe vrouw in zijn leven te kunnen gebruiken. Hij is nu drie jaar vrijgezel nadat hij er een turbulente singletijd op heeft zitten.

Ischa in Adam Zkt. Eva

Ischa is al gelukkig in de liefde, maar doet toch mee aan Adam Zkt. Eva. De 27-jarige Rotterdamse is een dromerig en ruimdenkend type. Ze is gelukkig in de liefde met een vriendin thuis, maar staat nu ook open voor een open relatie. “Dit is natuurlijk een liefdesprogramma en ik kom liefde brengen. Ik ben heel trouw en loyaal in een relatie, maar de meeste mensen zien dat als identiek al monogamie en ik denk daar anders over. ” Een type heeft Ischa niet echt. “Ik val echt op een persoon en het maakt mij niet uit of dat een man of een vrouw is. Ik hoop dat mijn Adam open genoeg is, zodat hij bij mijn open visie past.”