Sterren op TV
Danilo Juliet Holland's Next Top Model HNTM

Danilo Juliet uit Holland’s Next Top Model

Danilo Juliet is bekend uit Holland’s Next Top Model. Danilo timmert al enige tijd aan de weg als model. Daarnaast is Danilo, die drie tatoeages op zijn lichaam heeft pronken, ook werkzaam als kapper. Het is niet duidelijk of hij zijn beroep als kapper vaarwel gaat zeggen als hij als model doorbreekt.

Danilo Juliet in Holland’s Next Top Model

Danilo Juliet is te zien in Holland’s Next Top Model. Danilo is al jarenlang bezig met modellenwerk. Zo had hij via Brooks Modeling Agency al klussen voor onder meer het blad JFK en sportschoenenbedrijf Footlocker. Inmiddels is Danilo echter niet meer terug te vinden op de website van het bedrijf.

Danilo wil alles eraan doen om Holland’s Next Top Model te worden. “Ik moest echt in mijn zone komen om die shoot te gaan killen. Niets wordt gegeven in het leven, je moet ervoor werken, dus dat ga ik honderd procent doen.”

Danilo Juliet afkomstig van Curaçao

Danilo Juliet is afkomstig van Curaçao. Tijdens zijn introductie voor Mr World 2016 gaf hij al aan dat hij daar is geboren en opgegroeid. Sporten zit echt in de familie en dat zie je ook wel terug aan zijn uiterlijk. Toen Danilo negentien jaar oud was, werd hij gescout om als model aan de slag te gaan. Hij maakte er toen zijn fulltime baan van, maar inmiddels is dat dus niet meer het geval getuigen zijn deelname aan HNTM.

Sinds 2016 is Danilo Juliet woonachtig in Rotterdam, waar hij nu dus fulltime werkt als kapper. Het is de vraag of hij door zijn deelname aan Holland’s Next Top Model mogelijk weer fulltime aan de slag kan gaan als model.

Danilo Juliet is te volgen via Facebook en Instagram.