Sterren op TV
Danielle van Rattingen Idols

Daniëlle van Rattingen straalt in Idols

Daniëlle van Rattingen heeft een stralende indruk weten te maken bij Idols. De negentienjarige zangeres uit Schijndel had ontzettend veel zin om zich te bewijzen bij de talentenjacht en dat deed ze met verve. En dat dankzij Britney Spears.

Daniëlle is vooral nieuwsgierig bij Idols

Voor haar auditie was Daniëlle van Rattingen duidelijk in haar doelen vor Idols. “Ik doe mee omdat ik ik wel heel nieuwsgierig ben wat de jury van mij zal vinden. Ik wil graag muziek gaan maken wat mensen echt vet vinden en niet maar een beetje leuk. Ik heb er veel zin in en wil graag.”

Dat enthousiasme spatte er dan ook vanaf en dat kwam ook bij de jury direct duidelijk over toen ze begon aan haar auditie. Zorgen maakten ze zich wel over haar gekozen nummer van Britney Spears: Hit Me Baby One More Time.

Veel potentie bij Daniëlle van Rattingen

Uiteindelijk kwam alles goed voor Daniëlle van Rattingen. Ze rolde moeiteloos door het nummer heen en gaf er haar eigen draai aan. “Je hebt goed gezongen, niet perfect maar zeker met potentie”, opende Jamai het bal namens de jury. Eva Simons vulde aan dat ze er ook nog eens heel goed uit zag, waardoor het plaatsje van een idool in de maak lijkt te zijn. Ronald Molendijk had als enige wel een kritische noot te kraken.

Hij vond namelijk dat Daniëlle iets te veel het imago had van een heel braaf meisje en dat in dat opzicht het nummer juist wel goed was gekozen. Huiswerk door voor Daniëlle van Rattingen, maar het was wel ruim voldoende om door te mogen naar de volgende ronde van Idols.

Daniëlle van Rattingen van Idols is ook te volgen op Facebook en Instagram.