Sterren op TV
Daniëlle Joey Het Italiaanse Dorp Ollolai

Daniëlle en Joey naar Het Italiaanse Dorp Ollolai

Daniëlle en Joey doen mee aan Het Italiaanse Dorp. De twee zijn nog erg jong, maar hebben er nu toch voor besloten om een gigantische stap te zetten in hun leven. De twee laten Den Haag achter zich om in Het Italiaanse Dorp Ollolai een nieuw leven op het bouwen. Daar zijn ze één van de Nederlandse koppels die voor 1 euro een huis in het stadje in Sardinië hebben gekocht om ervoor te zorgen dat het dorpje weer volledig opleeft. De laatste jaren stonden veel van die huizen leeg zonder dat er belangstelling voor was.

Daniëlle en Joey in Het Italiaanse Dorp

Daniëlle en Joey doen mee aan Het Italiaanse Dorp en gaan naar Ollolai. De twee verloren hun hart aan het land toen ze er vorig jaar op vakantie waren. De twee weten nog goed hoe ze er toen al over nadachten om ooit een huis te kopen in Italië. Wat toen nog een verre toekomstdroom leek te zijn, is nu in zeer korte tijd door het programma Het Italiaanse Dorp alsnog uitgekomen.

Daniëlle liet zich erover uit in gesprek met Veronica Magazine. “Alles kwam samen. Het verbouwen van een huis zagen we allebei wel zitten en dit was meteen een stok achter de deur om het bedrijfje te starten waar ik al lang op broedde.”

Het plan van Daniëlle en Joey

Daniëlle (26) en Joey (31) hadden hun plan voor Het Italiaanse Dorp namelijk al klaar liggen. De twee willen trouwerijen organiseren in de hoop om meer toeristen naar het dorpje te halen. “In eerste instantie voor Nederlanders. We denken dat daardoor veel mensen kennismaken met de omgeving en ze moeten hier sowieso een hotel boeken en eten en drinken.” Daniëlle houdt zich overigens al jarenlang bezig met trouwerijen, maar stond tot op heden vooral garant om ze te decoreren. Ook is ze in het dagelijks leven werkzaam als huisschilder.

Joey kon op zijn beurt direct aan de slag met het vervallen huis, omdat hij werkzaam is als aannemer en huizen renoveert voor zijn beroep. Dat het huis in slechte staat was, interesseerde hem dan ook niets. “Dan kun je alles eruit slopen en het precies zo maken als je zelf mooi vindt. Nieuwe muren plaatsen, daar draai ik mijn hand niet voor om.” Opmerkelijk genoeg zijn de twee overigens zelf al elf jaar samen en nog niet getrouwd. Misschien dat daar in Het Italiaanse Dorp ook wel snel verandering in komt.