Sterren op TV
Daniëlle Damhuis Groningen Temptation Island

Daniëlle zoekt met vriend Mezdi bevestiging in Temptation Island

Daniëlle Damhuis doet mee aan Temptation Island 2018 om haar relatie met Mezdi op de proef te stellen. Het stel uit Groningen is opzich best gelukkig, maar het vertrouwen in elkaar laat nog te wensen over. Daarom moet Temptation Island bepalen of ze geschikt zijn voor elkaar, of juist niet.

Inhoudsopgave

Daniëlle Damhuis in Temptation Island

Daniëlle Damhuis zal in Temptation Island de vrijgezelle mannen van haar af moeten slaan, om te voorkomen dat haar vriend Mezdi niet mega jaloers wordt. De Groninger weet namelijk van zichzelf dat hij ontzettend opvliegend kan zijn en helemaal als hij merkt dat zijn Daniëlle aandacht krijgt van een andere man. Dat wil echter niet zeggen dat Mezdi een brave Hendrik is. Juist hij zoende namelijk wel eens met een ander. Dat gebeurde dan voornamelijk op moment dat de relatie tussen Daniëlle en Mezdi op een laag pitje stond. Je kunt dan ook best zeggen dat ze voor Temptation Island een knipperlicht relatie hadden.

Of Temptation Island het einde van de verkering tussen Daniëlle en Mezdi betekenen zal tussen februari en april 2018 te zien zijn bij RTL. De twee gaan er voor om ook daarna nog bij elkaar te zijn. Mezdi moet dan alleen wel wat meer aandacht aan Daniëlle Damhuis schenken. Wellicht zit er dan wel een mooie toekomst voor de twee in. Ze denken al stiekem aan samenwonen, trouwen en de wereld verkennen.

Tip: Temptation Island kun je nu ook kijken op Videoland!

Wie is Daniëlle Damhuis uit Temptation Island?

Wie is Daniëlle Damhuis uit Temptation Island 2018? Ze komt uit Groningen en is twintig jaar geleden geboren. Momenteel werkt de blondine als extern incasso manager. Mezdi leerde ze nog niet zo heel lang geleden kennen. Tot een feestje van een gezamenlijke vriend kenden ze elkaar nog helemaal niet. Op dat bewuste feestje raakten Daniëlle en Mezdi met elkaar aan de praat en van het één kwam het ander. Ze gingen een relatie met elkaar aan, maar die is dus niet altijd even stabiel gebleken. Toen de kans zich voordeed om mee te doen aan Tempation Island hapten Daniëlle Damhuis en Mezdi vervolgens toe.

Daniëlle prooi voor Fabrizio in Temptation Island

Daniëlle en Fabrizio Tzinaridis waren in Temptation Island al bijna vanaf de eerste seconde niet bij elkaar weg te slaan. Fabrizio zet zijn geld niet op meerdere paarden in, maar gaat vol voor Daniëlle. De twee zaten de gehele eerste avond samen met elkaar in het zwembad. Daniëlle werd zelfs al tot de orde geroepen door haar nieuwe vriendinnen, maar ze toonde zich behoorlijk naïef door te stellen dat er niets aan de hand was. De andere bezette dames maakten zich echter zorgen dat Daniëlle haar vriend Mezdi al vroeg in Temptation Island zou bedriegen.

Mezdi vernam bovendien al vrij snel dat Fabrizio het op zijn Daniëlle gemunt heeft. De mannen ontmoetten de verleiders van Temptation Island, zodat de verleiders de bezette mannen konden imponeren. Mezdi was overigens niet erg onder de indruk van Fabrizio. Mezdi noemde Fabrizio een kleurplaat, vanwege zijn getatoeëerde lichaam. Volgens Mezdi zou Daniëlle daar nooit op vallen.

Kampvuur 1

In de vierde aflevering van Temptation Island vindt het eerste kampvuur plaats. Deze aflevering was al één week eerder te zien via Videoland. Hier krijgen de deelnemers de eerste beelden van hun partner te zien. Danielle schrikt zich een hoedje van de beelden van Mezdi. In tegenstelling tot haar lotgenoten krijgt Danielle liefst vier beelden van Mezdi te zien. Daarop is duidelijk te zien dat hij maar moeilijk ‘nee’ kan zeggen tegen alle aandacht van de dames. Eerst ziet Danielle hoe Mezdi met Laetitia wel heel close is, om hem daarna met Zwanetta de zee in te zien duiken. Het valt Danielle en de andere meiden bovendien op dat Zwanetta topless lijkt te zijn.

Danielle is erg geraakt door de beelden die zij ziet van haar Mezdi en ze lijkt ook even te denken dat haar relatie voorbij is. Uiteraard is Fabrizio er als de kippen bij om zijn schouder aan te bieden om op uit te huilen. Danielle doorziet het wel, maar toch laat ze Fabrizio zijn gang gaan. Daarna spreekt ze in het biechthutje nog dreigende taal. Volgens Danielle zal heel Nederland nog gaan zien wat voor zwijn Mezdi is.

Fabrizio zet tatoeage bij Danielle in Temptation Island

Fabrizio zet bij Danielle in aflevering negen van Temptation Island een tatoeage tijdens hun date. Het is een grote angst van Mezdi, nadat hij ze op het kampvuur al hoorde praten over het plaatsen van een tattoo. Hij riep direct dat hij Fabrizio dan te grazen zou nemen door ook bij hem iets op zijn hoofd te tatoeëren. Als hij een man van zijn woord is, is er werk aan de winkel voor Mezdi, want inmiddels is de tatoeage daadwerkelijk gezet. Fabrizio werkte in het resort aan het ontwerp en nam Daniëlle daarna mee op date. Hij zorgde dat hij bij een tattooshop de naald ter hand mocht nemen en printte zijn ontwerp voor de eeuwigheid op de huid van Daniëlle.

Volg Daniëlle op Facebook en Instagram

De koppels in Temptation Island zijn: Deborah en Tim | Daniëlle en Mezdi | Megan en Kevin | Vanessa en Jeremy
De verleidsters in Temptation Island zijn: Inge Spil | Maxime Kempees | Yasmine Pierards | Billy Verhoeven | Yana Daems | Laetitia Nouhhaïdi | Cherish van der Sluis | Zwanetta Meyer | Denise van de Kop | Chloë Vrancken
De verleiders in Temptation Island zijn: Gino Nabarro | Tomas van den Ende | Matthew | Tireily Benjy Schmidt | Andrea Serra | Joshua Feytons | Tijs Luyten | Fabrizio Tzinaridis |Laiolano |Kevin Rekoert