Sterren op TV
Daniël Verlaan doet mee aan Wie is de Mol 2023

Daniël Verlaan doet mee aan Wie is de Mol? 2023

Daniël Verlaan is één van de deelnemers aan ‘Wie is de Mol?’ 2023 De meeste mensen zullen hem kennen als techjournalist. Hij maakt een programma, schrijft boeken en schrijft artikelen over de donkere kant van het internet. Daniël, is geboren op 11 februari 1989. De journalist schrijft onder meer voor RTL Nieuws en NU.nl.

De andere deelnemers van seizoen 23 van Wie is de Mol?

Aan het 23ste seizoen van de reality-serie doen 10 deelnemers mee. Het is opgenomen in Zuid-Afrika, en de eerste aflevering is te zien op 7 januari 2023 om 20:30 op NPO1. Ranomi Kromowidjojo, Sarah Janneh, Nabil Aoulad Ayad, Jurre Geluk, Froukje de Both, Soy Kroon, Annick Boer, Anke de Jong en Sander de Kramer zijn de andere deelnemers. Het programma wordt gepresenteerd door oud-deelnemer Rik van de Westelaken. Hiervoor presenteerde Art Rooijakkers het programma. Wil je op de hoogte gehouden van dit seizoen van dit Avrotros-programma? Volg ons dan op Instagram en Facebook

Lees ook: Wanneer begint Wie is de Mol 2023?

Het boek van Daniël Verlaan

Daniël Verlaan schreef één boek over ‘de donkere kant van het internet’. Zijn boek ‘Ik weet je wachtwoord: waargebeurde verhalen over de duistere kant van het internet’ wordt verkocht in de meeste boekhandels. Het lezen is overigens een aanrader.