Sterren op TV
Daniel van Schaick The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 november 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Daniel van Schaick probeert het weer in The Voice of Holland

Daniel van Schaick doet opnieuw mee aan The Voice of Holland. De zanger, die tegenwoordig woonachtig is in Amsterdam, deed in het verleden ook al eens een gooi naar de titel. In 2016 krijgt hij een nieuwe kans om te laten zien dat hij goed genoeg is om de battles van de talentenjacht te halen.

Inhoudsopgave

Daniel van Schaick in TVOH

Daniel van Schaick is op vrijdag 11 november te zien tijdens de Blind Auditions van The Voice of Holland. De zanger heeft in de afgelopen jaren vooral meegedaan aan musicals, maar blijkbaar trekt het hem nog altijd om via een talentenjacht door te breken. De knappe zanger schreef zich in 2016 dan ook in voor TVOH en kreeg vervolgens groen licht om auditie te komen doen bij het programma.

Met het nummer California Dreamin’ van Mamas & The Papas slaagde Daniël erin om de coaches te overtuigen. De stoelen van Guus Meeuwis, Waylon, Sanne Hans en Ali B draaiden. Keuze zat dus voor Daniël, maar zijn keuze viel uiteindelijk op Sanne Hans. Met haar als coach gaat Van Schaick de battles in.

Daniel van Schaick gaat voor tweede kans

Voor Daniel van Schaick is het de tweede keer dat hij meedoet aan The Voice of Holland. Ook in 2013 zette hij de stap naar de talentenjacht, maar toentertijd pakte dat voor hem niet geweldig uit. Met het nummer Hot To Save A Life van The Fray kreeg hij geen enkele stoel in beweging. Toentertijd zaten Ali B, Trijntje Oosterhuis, Ilse de Lange en Marco Borsato in de grote rode stoelen.

Gelukkig voor Daniel, die alvast bestempeld wordt als knapste zanger van Nederland, slaagde hij er in 2016 wel in om een stoel omgedraaid te krijgen. Hieronder kun je nog één keer terugkijken op de Blind Audition van Daniel uit 2013.

Daniel van Schaick in de battles

Daniel van Schaick slaagde er bij zijn tweede poging dus wel in om de Battles te halen, maar daar moest hij zich alweer gauw gewonnen geven. Sanne Hans koos er tenslotte voor om Daniel tegen publieksfavoriet Baggio Rocks te zetten. Van Schaick slaagde er niet in om een vuist te maken tegen Baggio met het nummer Let Me Entertain You van Robbie Williams. Hij moest het veld dan ook ruimen.

Daniel van Schaick is te volgen via Instagram, Twitter en Facebook.

Bekijk de andere deelnemers van Team Sanne Hans uit The Voice of Holland 2016 Baggio | Sheela | Kirsten Berkx | Nikki Nola | Esri Elianne | Ina van Woersem | Jacob Grey | Isabel Provoost | Erik Frisberg | Hannah Stradmeijer | Tom Schraven