Sterren op TV
Daniel Stosic Mr Stosic Holland's Got Talent

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 9 mei 2017

Daniel Stosic alias Mr Stosic in Holland’s Got Talent

Daniel Stosic alias Mr Stosic doet mee aan Holland’s Got Talent. De auditie van de tienjarige danser was op vrijdag 5 mei te zien op RTL 4 en we zagen hoe de jongeling er vandoor ging met een Golden Ticket. Met zijn auditie had hij een gigantische indruk achtergelaten op de juryleden Gordon, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Dan Karaty. Die konden dan ook niets anders dan Daniel rechtstreeks doorsturen naar de halve finale van Holland’s Got Talent.

Daniel Stosic in Holland’s Got Talent

Daniel Stosic heeft indruk gemaakt in Holland’s Got Talent. De talentvolle danser is het liefst de heledag bezig met dansen en heeft zijn coach als grote voorbeeld. “Ik ga voor jullie dansen op een manier die ik fijn vind. Daar wil ik mee laten zien wat je met dansen allemaal kunt doen”, vertelde Daniel.

Papa Stosic had overigens al gauw door dat zijn zoon over een bijzonder talent beschikt, zo vertelde Daniel. “Sinds mijn derde heeft mijn vader wel gezien van: Ja, je hebt het.” Dansen is dan ook een belangrijk deel van het leven dan Mr Stosic. “Dansen is eigenlijk mijn leven. Daarmee wil ik laten zien dat als je een droom hebt, dat je die achterna moet gaan.”

Daniel werd gepest

Daniel heeft het niet altijd makkelijk gehad in zijn leven. Hij wordt vaak als ‘anders’ gezien. “Ik ga een dans doen die ermee te maken heeft dat ik vroeger wel werd gepest, omdat ik best wel in een klein dorpje woon. En blijkbaar ben ik anders dan andere kinderen en daarom werd ik gepest. Dansen is mijn leven en als ik boos ben of verdrietig, dan doe ik de muziek aan en probeer ik iets nieuws en daardoor word ik weer rustig”, vervolgde Daniel. In Holland’s Got Talent liet Daniel zijn voeten spreken.

Na afloop kon Mr Stosic op lovend commentaar rekenen. “Een geboren artiest en zo cool. Geen wonder dat z’n vader al zag dat hij talent had toen hij drie was”, liet Dan Karaty weten. “Heel af en toe weet je vanaf het eerste moment: heey, dit is speciaal. Als ik dat zie, dat iemand echt geboren is om dit te doen. Dan vind ik dat altijd zo ontroerend dat wij daarbij mogen zijn op de eerste rij. Ik vind het fantastisch en ik kan niet wachten om jou weer te zien dansen.” Chantal Janzen gaf Stosic ook een tip mee: “Blijf alsjeblieft altijd Daniel. Want dat is zo ontzettend goed en uniek en daar is er maar ééntje van en die is dan de aller-allerbeste.”

https://www.youtube.com/watch?v=I1fP-GeGF3o

Daniel Stosic is te volgen via Instagram en Facebook.