Sterren op TV
Daniël Adam Zkt. Eva VIPS naakt

Daniël voor Beau Hesling in Adam Zkt. Eva VIPS

Daniël doet voor Beau Hesling mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Daniël is 38 jaar oud en woonachtig in Duitsland. Zijn werk is echter in Nederland. Daniël heeft een goede baan, maar mist nog iets belangrijks in zijn leven. Hij is namelijk al vier jaar single en zoekt echt weer naar liefde in zijn leven.

Daniël in Adam Zkt. Eva VIPS

Daniël is voor Beau Hesling naakt te zien in Adam Zkt. Eva VIPS. Daniël is op zoek naar een leuke vrouw in zijn leven en hoopt dat Beau dat voor hem kan zijn. “Ik doe mee aan Adam Zkt. Eva VIPS omdat ik al heel lang vrijgezel ben en ik vond het tijd voor een nieuwe frisse start in het liefdesleven. Dit leek me wel een mooie uitstek om te daten gelijk met de persoon zelf in plaats van via een app of social media.”

Daniël is in het dagelijks leven werkzaam in de beveiliging. Hij is daarnaast ook een liefdevolle vader van twee kinderen: een van vier en een van acht jaar oud. Datingsites hebben hem tot op heden niet de liefde opgeleverd waar hij op hoopte en dus probeert hij het nu via Adam Zkt. Eva VIPS bij niemand minder dan Beau Hesling.

Daniël voor Beau Hesling naakt

Daniël is voor Beau Hesling volledig naakt gegaan. “Wat ik bijzonder vind aan Beau, is haar uitstraling. Maar dat zij moeder is van drie kinderen en daarnaast ook haar werk combineert, dat vind ik super moeilijk. Ik wil graag een relatie omdat samen dingen doen leuker is dan alleen”, zo gaf hij al aan.

Toch ziet Daniël wel grote verschillen tussen haar en hem. “Zij is een mooi model en ik ben gewoon een normale jongeman uit het dagelijks leven. Ik ben gewoon mezelf.” Hij vindt het dan ook spannend om haar te ontmoeten. Toch lukt het hem niet om haar hart te veroveren. Zij besloot aan het eind van de aflevering om de sleutel aan haarzelf te geven. Ze koos dus ook niet voor Daniëls concurrent Terence.