Sterren op TV
Danicio Temptation Island

Danicio Codfried verleider Temptation Island

Danicio Codfried is verleider in Temptation Island. Danicio is tot op heden nog aardig op de achtergrond gebleven in Temptation Island, maar hij heeft maar één doel: relaties verbreken. Lukt het hem om één van de dames te verleiden om een misstap te maken in de ultieme relatietest?

Danicio Codfried verleider Temptation Island

Danico Codfried is verleider in Temptation Island. Danicio is 21 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Hij is een sportief type en doet graag aan kickboksen. Daarnaast is deze jongeman die over looks niet te klagen heeft ook nog model en student. In Temptation Island gaat Danicio proberen om de vrouwen te verleiden. Gezien hij graag aandacht krijgt van vrouwen, zal hij ongetwijfeld hopen op succes in de villa.

Temptation Island is voor Danicio overigens niet zijn debuut op de Nederlandse televisie. Als veertienjarig jongetje deed hij mee aan de NK Panna en was hij daarmee te zien in Zappsport. Die video bekijk je hieronder.

Danicio voor Rodanya

Gekleed in zijn gele zwembroek liet Danicio bij de voorstelronde gelijk horen wie hij is en wat zijn doel is. “Ik ben Danicio en deze dagen worden onvergetelijk.” Danicio laat bij de voorstelronde meteen weten dat hij gaat voor Rodanya, die nu nog samen is met Morgan. “Jullie zijn een mooi stel, maar wij twee zijn perfect.” Later laat Rodanya ook weten dat Danicio voor haar het meest in de smaak valt.

Danicio Codfried is te volgen via Instagram en Facebook.