Sterren op TV
Dani Jones vrouw Brad Jones

Dani Jones is de vrouw van Brad Jones

Dani Jones is de vrouw van Brad Jones. De Australiër heeft net een nieuw contract ondertekend bij Feyenoord en dat betekent dat we ook nog wat langer mogen genieten van vrouw Dani.

Brad Jones en vrouw Dani blijven in Rotterdam wonen

Met vrouw Dani aan zijn zijde was Brad Jones lang keeper in de Engelse Premier League, bij een club als Liverpool bijvoorbeeld. In Engeland kwam hij echter maar mondjesmaat in actie en bij NEC in Nijmegen was hij op een gegeven moment, in een huurperiode, wél eerste doelman. Jones deed het goed in de Eredivisie en verdiende een transfer naar Feyenoord. In Rotterdam bleek hij al snel een van de drijvende factoren achter het eerste landskampioenschap in achttien jaar. Even leek het erop alsof hij weer zou gaan vertrekken, maar ook in het seizoen 2017-2018 speelt hij nog in De Kuip.

Met succes, want hij is opnieuw de eerste keuze bij Feyenoord. Voor Dani Jones is Brad uiteraard altijd de eerste keuze geweest en de twee blijken ook nog eens echte feestbeesten te zijn. Dit verklapte het stel tegenover Voetbal Inside. De vrouw van Brad Jones liet zelfs weten dat de Australiër altijd als laatste het feest verlaat.

Keeper Jones leerde Dani kennen bij Middlesbrough

Dat is goed nieuws voor Feyenoord, maar ook voor zijn vrouw Dani Jones. Het blijkt namelijk dat de partner van de goalie het goed naar haar zin heeft in de havenstad van Nederland. Voorheen woonden de twee in Manchester en Rotterdam is even ver vliegen voor de familie van Dani, die in Engeland woont. Ze is er wat dat betreft dus niet op achteruitgegaan. In gesprek met Voetbal Centraal zegt Brad over de eerste ontmoeting met zijn vrouw: “We hebben elkaar leren kennen bij Middlesbrough, waar zij werkte als fysiotherapeute. Maar het is niet zo dat de vonken er vanaf spatten tijdens een massage hoor. Ze deed acupunctuur, dus zo romantisch is dat ook niet, haha.”

Brad en vrouw Dani maakten in Liverpool een verschrikkelijke periode mee, waarin hun zoontje Luca kwam te overlijden aan leukemie. Aan het medium Metro vertelt de keeper: “Ik denk de hele tijd aan hem. Met kerstmis is hij er ook nog steeds een beetje bij en we vieren nog altijd zijn verjaardag. Dan laat mijn vrouw bloemen bezorgen en eten we taart. Niet ‘over the top’ ofzo, maar het is gewoon mooi om zijn leven te vieren.”

Dani Jones, de vrouw van Feyenoord-keeper Brad Jones kun je volgen via Instagram.