Sterren op TV
Dani Dyer Love Island

Dani Dyer dochter Danny in Love Island

Dani Dyer is de dochter van Danny Dyer en doet mee aan Love Island. Dani deed eerder al mee aan Survival of the Fittest, maar is nog niet klaar met haar tv-deelnames. Met Love Island hoopt ze de liefde van haar leven tegen het lijf te lopen. Mocht ze het perfecte koppel met iemand weten te vormen, verdient ze een geldbedrag van liefst 50.000 pond.

Dani Dyer in Love Island

Dani Dyer is bekend uit Love Island. Ze is 21 jaar oud en afkomstig uit Essex. In het dagelijks leven verdient ze haar geld als barvrouw, maar ook steeds vaker komt ze voorbij op tv. “Barvrouw zijn is leuk. Ik kan wel een biertje tappen. Je moet zorgen voor de perfecte schuimkraag”, zo legde Dani alvast uit. Dani is daarnaast de dochter van de veertigjarige EastEnders acteur Danny, zij is de oudste van zijn drie dochters en is al meerdere keren gezien geweest in films.

Dani Dyer gaat in Love Island ongetwijfeld op zoek naar liefde. “Ik ben nu bijna twee jaar vrijgezel. Het lukt gewoon niet. Ik val voor jongens die me een droom voorschotelen. Het eindigt in tranen en dan zeggen m’n vrienden: Dat zeiden we toch.” Ook haar vader weet van haar deelname. “M’n vader vindt het wel leuk dat ik in Love Island zit. Eerst was hij niet door het dolle heen. Ik wil een vriendje. Ik ben klaar voor liefde en daar moet hij mee leven. Ik kan niet wachten om de jongens te ontmoeten. Hopelijk vind ik de liefde van m’n leven. Romeo, Romeo, waar ben je, Romeo?”

Dani Dyer in Survival of the Fittest

Dani Dyer was eerder ook al te zien in Survival of the Fittest. Daarin werd een groep aantrekkelijke vrijgezellen naar Zuid-Afrika gestuurd om de ultieme battle van de sexes uit te vechten. Nog bijna voordat haar avontuur begon, eindigde het allemaal al in een drama toen ze tijdens het filmen van haar allereerste uitdaging al viel.

Ze bleef met een ontwrichte schouder achter en moest zelfs naar het ziekenhuis worden gebracht. De val zorgde ervoor dat ze direct moest stoppen met het programma. Het is voor Dani Dyer te hopen dat haar avontuur in Love Island langer duurt.

Dani Dyer is te volgen via Instagram en Twitter.