Sterren op TV
Dance, Dance, Dance deelnemers

Dance Dance Dance deelnemers

Dance Dance Dance verscheen op 5 september 2015 voor het eerst op tv. Het Nederlandse televisieprogramma wordt uitgezonden op RTL4. In Dance Dance Dance worden de danskwaliteiten van Bekende Nederlanders getest. Vaak moeten ze wekenlang zeer hard trainen om hun uiteindelijk doel in het programma te behalen.

Dansen na keiharde trainingen

Nederland is al veel talentenjachten rijk, maar een dans programma waarin Bekende Nederlanders koppels moeten vormen en hun danskwaliteiten moeten tonen, is toch vrij nieuw. In Dance Dance Dance gebeurt het. Bekende Nederlanders kiezen iemand uit met wie ze een koppel willen vormen en hebben die partner voor de rest van het seizoen aan hun zijde. Samen moeten ze de nodige dansacts onder controle krijgen. Het duo dat dat de minste punten van de jury krijgt, wordt wekelijks naar huis gestuurd.

Dance Dance Dance deelnemers – seizoen 3

Dance Dance Dance wordt in 2017 voorzien van een seizoen 3. De kandidaten trainen momenteel hard om tijdens dat seizoen goed voor de dag te komen. De deelnemers van het derde seizoen van Dance Dance Dance zijn Maan de Steenwinkel en Kaj van der Voort, Edsilia Rombley en Roue Verveer, Zoy Ivory en Marnix Lenselink, Renate Verbaan en Koos van Plateringen en Toprak Yalçiner en Stijn Fransen.

Koppels
Maan de Steenwinkel Kaj van der Voort
Edsilia Rombley Roué Verveer
Zoey Ivory Marnix Lenselink
Renate Verbaan Koos van Plateringen
Toprak Yalçiner Stijn Fransen

Dance Dance Dance deelnemers – seizoen 2

Het tweede seizoen van Dance Dance Dance werd vanaf zaterdag 3 september 2016 uitgezonden op RTL4 en stond garant voor veel spektakel. We maakten kennis met Annemarie Keizer, de vrouw van Simon Keizer, en met Dany de Wit, de vrouw van Jeroen van der Boom. Zij deden het zeker niet verkeerd op de dansvloer, al vielen vooral de prestaties van Buddy Vedder en Robin Martens op.

Koppels
Buddy Vedder Robin Martens
Kees Tol Annemarie Keizer
Ferry Doedens Inge de Bruijn
Antje Monteiro Romy Monteiro
Jeroen van der Boom Dany de Wit

Dance Dance Dance deelnemers – seizoen 1

Koppels
Pim Wessels Pip Pellens
Achmed Akkabi Fockeline Ouwerkerk
Humberto Tan Julia Tan
Jeroen Jorna Euvgenia Parakhina
Regilio Denswil Sylvana Simons