Sterren op TV
Dana Verhaegen Kim Huybrechts vrouw

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 december 2016

Laatst Geüpdatet: 19 december 2016

Dana Verhaegen blonde vrouw van Kim Huybrechts

Dana Verhaegen is de vrouw van Kim Huybrechts. Buiten dat ze de vrouw van is, heeft ze in de afgelopen jaren ook gewerkt aan het opbouwen van een carrière voor zichzelf. Dat is niet alleen op het gebied van een baan, maar ook op het gebied van darten. Regelmatig gooit ze wat pijltjes op de nodige toernooien. Ze is woonachtig in Nijlen en geboren in Herentals.

Inhoudsopgave

Wie is Dana Verhaegen?

Dana Verhaegen is de 25-jarige vrouw van Kim Huybrechts. Alhoewel ze zou kunnen profiteren van het geld wat haar man verdient, is de knappe blondine hard aan de weg aan het timmeren. Zo ging ze in het verleden naar de Karel de Grote hogeschool te Antwerpen en volgde ze later een studie Secretariaat talent aan KTA Lier. Tegenwoordig houdt Dana zich vooral bezig met de opvoeding van haar dochtertje. Ashley-Mae werd in mei 2014 geboren en sindsdien is het leven van Dana en Kim flink veranderd.

De geboorte van zijn kind had zeker invloed op de dartcarrière van Kim Huybrechts . “Ik ben niet beter of slechter gaan spelen. De geboorte van mijn kind maakte alles wat moeilijker, eerlijk gezegd. Voorheen ging ik veel toernooitjes spelen of trainen met wat vrienden. Daar werd ik beter van maar als je een kind krijgt moet je tijd vrij maken. Dan moet je keuzes maken. Je kan natuurlijk niet verwachten dat je vriendin alles alleen kan doen”, vertelde Kim al eens tegenover RTL 7 Darts. En alhoewel Huybrechts vaak van huis is, weten Dana en hij elkaar altijd nog goed te vinden.

Dana Huybrechts ook talentvolle darter

Niet alleen Kim Huybrechts blijkt een talentvolle darter te zijn. Ook zijn vrouw  Dana kan er een handje van. Toch brak ze nooit door, maar is nog wel actief actief. In 2011 sprak Kim daarover met Dartfreakz.

“Zij is mijn grootste steun. Als zij niet mee was geweest, zou het heel moeilijk worden voor mij. Zij is heel goed, de top van België. Maar als man is het in ons land al heel moeilijk om door te breken, laat staan als vrouw of jeugd”, aldus de woorden van de Belg.

Op YouTube zijn ook voldoende wedstrijden van Dana Huybrechts te vinden, waar we kunnen zien dat de Belgische en prima pijltje kan gooien.

Publiek dol op Dana

Niet alleen Kim Huybrechts blijkt overigens dol te zijn op Dana Verhaegen. Ook publiek dat afkomt op de dartwedstrijden kan er een handje van. Paul Nicholson, die in 2011 eens verloor van Huybrechts, sprak toen al over Verhaegen. “Als Kims vriendin niet in de zaal had gezeten, had ik zeker gewonnen. Het publiek had meer aandacht voor haar dan voor de wedstrijd.”

Dana Verhaegen Huybrechts is te volgen via Facebook.