Sterren op TV
Damian Diepeveen Oh Oh Daar Gaan We Weer Melluk

Damian Diepeveen van Oh Oh Daar Gaan We Weer

Damian Diepeveen is in Oh Oh Daar Gaan We Weer één van de spraakmakende deelnemers van het programma. In de zomer van 2016 verbleef hij samen met zeven andere Hagenezen twee weken in Mallorca, om daar voor de camera’s van RTL 5 de boel op stelten te zetten. Zijn bijnaam is Melluk.

Damian Diepeveen in Oh Oh Daar Gaan We Weer

Als Damian Diepeveen zichzelf als deelnemer van Oh Oh Daar Gaan We Weer introduceert, dan valt al snel het woord ‘sauzen’.  Daarmee voegt de twintig jarige Hagenees een nieuw woord toe aan de lange lijst met synoniemen voor de liefde bedrijven. Voor Oh Oh Daar Gaan We Weer heeft Damian dan ook een doel: zoveel mogelijk meiden sauzen. In Nederland heeft hij al twee dames die hij kan sauzen wanneer hij wil. Om ze het bed in te krijgen zorgt hij dat zijn lichaam in topvorm is. Met proteëneshakes en vele uurtjes in de sportschool heeft hij ervoor gezorgd dat hij volledig is afgetraind voor Oh Oh Daar Gaan We Weer.

De reis naar Mallorca met het RTL 5-programma is behoorlijk bijzonder voor Melluk. Tijdens de kennismaking geeft de lasser van beroep namelijk aan dat hij nog nooit op vakantie is geweest in het buitenland. Dat komt omdat ze het in de familie Diepeveen niet zo breed hadden en er dus op de centjes gelet moest worden. Zodra Damian Diepeveen is aangekomen in de riante villa op Mallorca, dan is één van de eerste dingen die hij doet zijn oma bellen. Dat is zijn ‘allessie’ en dus brengt hij haar zo snel mogelijk op de hoogte als hij veilig is aangekomen. Damian is dus een typisch voorbeeld van iemand met een grote mond, met een klein hartje.

De vergelijking tussen Damian en Jokertje, Robert Minderhoud, werd op social media overigens al snel gemaakt. Jokertje was in 2010 en 2011 te zien in Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol, de voorlopers van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Natuurlijk hebben Melluk en Jokertje de Haagse tongval gemeen, maar ook qua lichaamsbouw hebben zij veel van elkaar weg. Daarnaast hebben beide heren hetzelfde kleine hartje, maar gaan een gepeperde uitspraak zeker niet uit de weg.

Bekijk nu al de volgende aflevering van Oh Oh Daar Gaan We Weer!

Damian Diepeveen als DJ Djam

Damian Diepeveen hoopt als DJ door te breken. Zijn artiestennaam is DJ Djam. Op dit moment werkt hij voor een intallatiebedrijf als lasser, maar als het aan Damian ligt dan doet hij dit niet voor eeuwig. Hij droomt er van om door te breken als DJ en/of producer. In een klein kamertje werkt Damian in de vrije uurtjes al flink aan zijn carrière en stiekem hoopt hij tijdens de vakantie met Oh Oh Daar Gaan We Weer een kansje te krijgen  om als DJ Djam ergens zijn talenten te mogen vertonen.

Bekijk de andere deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer Angelica | Genevieve | Simone | Nicky | Amanda | Shady | Wesley

Volg Damian op Facebook en Instagram