Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 februari 2023

Laatst Geüpdatet: 4 februari 2023

Daisy Fontein, de vriendin van Sam Hoogland (Lord Buffel)

Daisy Fontein is de vriendin van fitfluencer Sam Hoogland. Sam is lid van Team Clean Nutrition en is bekend gezicht voor vele jonge sporters. Clean Nutrition is het supplementen bedrijf van Joël Beukers. Joël is HET bekende gezicht voor jongeren die bezig zijn met een gezonde lifestyle.De 23-jarige Daisy is overigens ook lid van team Clean Nutrutrion. De twee hebben al jarenlang een relatie en delen dezelfde interesses omtrent het gebied gezonde lifestyle en voeding.

Daisy Fontein

De 23-jarige Daisy heeft alles mooi op de rit. Ze is erg druk bezig met haar gezonde lifestyle en weet de mannen gek te maken. Ze deelt haar mooie foto’s op instagram met maar liefst 71.000 volgers! Ze inspireert veel dames met haar mooie lichaam en haar passie voor sport. In 2021 won ze zelfs de FHM Fitgril Award, en dat is dus zeker niet zonder reden. Je kunt dus Daisy regelmatig met een scoopie voor goud zien gaan in de Gouden Tempel van Joel.

Naast veel sporten is Daisy ook erg druk bezig als interieurstylist en grafisch ontwerper. Al met al heeft ze het goed voor elkaar en doet ze zeker wat nuttig voor de kost! Met haar eigen website  biedt ze veel verschillende diensten aan voor particulieren en bedrijven, zowel offline als online.

© Instagram

Sam Hoogland

Sam is geboren en getogen in Hilversum. Hij heeft in zijn tienerjaren de opleiding Sport & Bewegen gevolgd. Ook heeft hij een aantal jaar op hoog niveau rugby gespeeld bij Rugby Club Hilversum.

Tegenwoordig staat Sam bekend is fitness influencer. Als bekend gezicht bij het kanaal van Joël Beuekers, is hij een echte drijfveer voor jongeren die de fitnesswereld in willen. Samen met onder meer Donny Roelvink, Maurice van der Wardt en “Wutru” maken ze leuke content over hun sportsessies en hun bijzondere uitjes die ze maken. Met hun passie voor het vak is dit team een echte inspiratiebron voor jongeren. Samen voor goud! Is het motto.

© Instagram