Sterren op TV
Daila Barneveld Holland's Next Top Model HNTM

Daila Barneveld in Holland’s Next Top Model

Daila Barneveld is één van de gelukkige die zich mag laten zien in Holland’s Next Top Model. Het blonde model uit Luttelgeest besloot zich in te schrijven voor HNTM en moest vervolgens vele castingsrondes doorstaan. Dat deed ze met verve, waardoor ze nu tot de laatste zestien kandidaten van Holland’s Next Top Model behoort.

Daila Barneveld in HNTM

Daila Barneveld, de dochter van een fotografe, is nog aardig een onbeschreven blad. Veel ervaring op het gebied van modellenwerk heeft ze dan ook nog niet, maar toen ze vorig jaar naar Holland’s Next Top Model keek, wist ze het gelijk zeker: “Pap en mam, volgend jaar sta ik daar!”, vertelde ze volgens De Stentor. De zeventienjarige Daila was overigens wel al eens gescout, maar daar bleef het toentertijd voor haar bij. “Nu moest ik ineens een fotoshoot doen, werden mijn maten opgemeten en moest ik op de catwalk lopen en tijdens een gesprek laten zien hoe gemotiveerd ik was.” Het leverde haar wel een plek op bij de laatste kandidaten van HNTM 2017.

Daila Barneveld topfavoriet

Alhoewel de strijd in Holland’s Next Top Model nog lang niet gestreden is, wordt ze toch al wel gezien als de topfavoriet. Fans van het programma hebben de zeventienjarige jongedame massaal getipt als dé winnaar van dit seizoen. Zelf wil Daila nog niets verklappen over de uitslag. “Daar kan ik nog niets over zeggen. Dan zullen de mensen toch echt het programma moeten volgen”, aldus haar relaas.

Daila Barneveld is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere kandidaten van Holland’s Next Top Model 2017 zijn Bonita, Latanya, Chelsey, Chris, Fabiola, Jamie, Ritse, Lohrenz, Montell, Milan, Sanne (blond), Sanne (brunette), Senna, Quincy en Veranique.