Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 juli 2020

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Dagmar Holtman vriendin van Diggy Dex

Dagmar Holtman is de vriendin van zanger Diggy Dex, wiens echte naam Koen Jansen is. Hij vergaarde vooral bekendheid met zijn nummers Slaap Lekker en Treur Niet, en is in 2020 te zien en te horen in het televisieprogramma Beste Zangers.

Dagmar Holtman vriendin zanger Diggy Dex

Dagmar Holtman is geboren in Amsterdam maar woont met haar vriend Diggy Dex samen in Amersfoort. Ze schrijft (kinder)boeken en bracht al onder meer King Koen en 2 Petit Prinsen uit. Dagmar en Diggy Dex hebben samen twee zoontjes. Wat voor vader hij is, vertelt Koen in het tijdschrift Viva: “Ik ben van het ‘leven en laten leven’. Ik hanteer de filosofie dat als het A. niet levensbedreigend is en B. niet schadelijk voor andere mensen, je alles zelf moet kunnen doen en ontdekken.”

“Ik ben zelf ook zo opgegroeid: de hele dag buiten zijn, in bomen klimmen en met takken slepen. De wereld spelenderwijs ontdekken, supertof vond ik dat. En verder ben ik ook vrij makkelijk, haha. Koekje? Prima. Ik denk dat je als ouder vooral moet accepteren dat niemand áltijd consequent is. En zolang je je kinderen met liefde en aandacht opvoedt, kan er eigenlijk niet zo veel fout gaan.”

Echte naam zanger Diggy Dex is Koen Jansen

Diggy Dex en zijn vriendin Dagmar Holtman hebben logischerwijs hun handen vol aan werken en de kids, maar hebben ook nog voldoende tijd voor elkáár. “We proberen daar zo vaak mogelijk tijd voor vrij te maken. Een keer in de maand gaan we er samen op uit. Naar een feestje, uit eten, naar de film. En twee keer per jaar gaan we een weekend weg zonder de jongens. Ik denk ook dat dat een goed voorbeeld is naar hen toe: papa en mama zijn ook sámen iets, met z’n tweeën.”

“Een bijkomend voordeel van dat we allebei zzp’er zijn, is bovendien dat we onze eigen tijd kunnen indelen en dus ook regelmatig overdag met z’n tweetjes thuis zijn. Dat is wel een luxe. Ik zie op het schoolplein genoeg ouders die echt op de klok naar de auto sprinten en volgens een strak tijdschema leven. Dat lijkt me niks. We willen ervoor waken dat we een klein bedrijf worden samen”, aldus Diggy Dex tot slot in de Viva.

Diggy Dex in Beste Zangers

In 2020 is Diggy Dex in Beste Zangers te horen. Laten we hopen dat zijn optredens net zo indrukwekkend zijn als die in een eerder tv-programma, Ali B op volle toeren. Ongetwijfeld zat zijn vrouw Dagmar Holtman toen ook al watertandend voor de buis!

Dit bericht bekijken op Instagram

Ben je erbij op zondag 15 december tijdens de Vintage clothing SALE for Lesbos? Vanaf 12.00 bij @samenflexwerken. We verkopen hele toffe preloved items waar je echt de blits mee maakt. ???? Zoals deze lange avondjurk van het Zweedse fashion merk @houseofdagmar (what’s in a name) ???????? Enne, alle opbrengst gaat voor 100 % naar het goede doel: onze vrijwilligersmissie op Lesbos via @because_we_carry . Zien we je zondag de 15e? ????????Vintage Clothing Sale for Lesbos ????12.00-17.00 ????Stationstraat 36A ????Amersfoort #vintage #vintagefashion #vintagestyle #amersfoort #amersfoortcitymarketing #kusamersfoort #tijdvooramersfoort #shopping #charity #charityevent #crowdfunding #preloved #fashion #houseofdagmar #dress #cos #kingsofindigo #benetton

Een bericht gedeeld door Dagmar Holtman (@dagmarholtman) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Het schijnt dat je op een bepaalde leeftijd een keer normaal moet gaan doen..3️⃣8️⃣❗???? #happybirthdaytome

Een bericht gedeeld door Dagmar Holtman (@dagmarholtman) op