Sterren op TV

Daan Wiegerinck vriend van Saïda Maggé

Daan Wiegerinck is de vriend van Saïda Maggé, presentatrice en nieuwslezeres bij de NOS. Ze is onder meer het gezicht van het NOS Journaal, sinds het vertrek van Dionne Stax. Ook vriend Daan staat onder contract bij de publieke omroep.

Daan Wiegerinck vriend Saïda Maggé

Daan Wiegerinck werkt ook bij de NOS: als eindredacteur op de onlineredactie. Saïda Maggé zal haar vriend dus zeer regelmatig tegenkomen op de werkvloer. Het weekblad Story schreef reeds over de tortelduifjes dat ze een gerenoveerde woning in Utrecht, ter waarde van ruim 500.000 euro, hebben gekocht samen.

Kinderen zijn er nog niet, maar nu ze samenwonen in een groot huis lijkt niets een eventuele kinderwens nog te kunnen dwarsbomen.

Daan Wiegerinck werkt ook bij de NOS

Saïda Maggé is geboren in Nijmegen en werkte voor haar komst naar de NOS jarenlang bij AT5, in Amsterdam. “Daar hielden we allemaal enorm van ouwehoeren en gingen we drie keer per week de stad in. AT5 was een familie, waar ik veel vrienden aan heb overgehouden”, vertelde de nieuwslezeres al eens aan De Volkskrant.

Saïda Maggé nieuwslezeres NOS Journaal

Toen ze AT5 verruilde voor Radio1, reageerde adjunct-hoofdredacteur Hélène Pronk van de Amsterdamse zender: “Saïda is het schoolvoorbeeld van een AT5’er. Binnengekomen als stagiair en doorgegroeid tot een van dé gezichten van de zender. Altijd bereid om een extra stap te zetten om haar collega’s en de zender beter te maken. Maar bovenal een ontzettend fijne collega met een hele warme persoonlijkheid. We gaan haar ontzettend missen.”

Naast haar job als nieuwslezeres voor het NOS Journaal is Saïda Maggé ook nog presentatrice van Radio 1- programma Nieuws en Co en als invalpresentatrice van Nieuwsuur. Al kunnen wij ons goed voorstellen dat ze het liefst aan de zijde van vriend Daan Wiegerinck aan de slag gaat bij de NOS!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het werkjaar afsluiten met deze geweldige vrouwen. Op naar 2020 met nieuwe avonturen. Ik wens jullie allemaal heel veel moois, geluk en gezondheid. ????????

Een bericht gedeeld door Saïda Maggé (@saidamagge) op

Afbeeldingsresultaat voor saida magge daan wiegerinck