Sterren op TV
Daan Sanders Holland's Next Top Model HNTM

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 september 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Daan Sanders in Holland’s Next Top Model

Daan Sanders doet mee aan Holland’s Next Top Model. Daan is er al in geslaagd om zich te plaatsen bij de laatste tien deelnemers van de talentenjacht voor modellen en nu is het de grote vraag of hij er ook in slaagt om de komende rondes te overleven en als eerste te eindigen in Holland’s Next Top Model.

Daan Sanders in Holland’s Next Top Model

Daan Sanders doet mee aan Holland’s Next Top Model. Het is voor hem echter niet de eerste keer dat hij als model bezig is. Daan Sanders werkte eerder al voor Brooks Modeling Agency en dat leverde hem al aardig wat fotoshoots op. Mocht Daan Sanders erin slagen om Holland’s Next Top Model te worden, dan wint hij een contract bij een modellenbureau en mag hij poseren voor de cover van Elle.

Voor Daan is het echter niet nieuw om aan de slag te gaan voor een uitgave van ELLE. Hij had al eens een fotoshoot voor ELLE Hongkong waar hij uiteindelijk twaalf pagina’s in beslag nam. Een onbekende in de modellenwereld is Daan dan ook zeker niet te noemen. Die ervaring straalt er ook vanaf. “Ik weet wat ik wil. Ik weet hoe ik mijn foto wil hebben en heb wel een idee en plaatje in mijn hoofd van wat ik wil hebben.”

Jury onder de indruk van Daan Sanders

De jury is nu onder de indruk van Daan Sanders. Al bij de eerste fotoshoot liet het model een goede indruk achter op onder meer Anna Nooshin en Nigel Barker. “Hij is zeer uniek”, zo vertelde fotograaf Nigel Barker al over hem.

Daan Sanders heeft duidelijk een eigen stijl en dat is waar de jury echt van onder de indruk is. “Ik zie heel veel potentie hierin”, werd dan ook al genoemd. Daan Sanders lijkt dan ook ver te kunnen komen in Holland’s Next Top Model.

Daan Sanders is te volgen via Instagram en Facebook.