Sterren op TV
Daan Appelman House of Talent

Daan Appelman uit House of Talent

Daan Appelman doet mee aan House of Talent. Daan is twintig jaar oud en zou het geweldig vinden als hij tot de laatste acht deelnemers behoort van House of Talent. Alleen de allerbeste talenten mogen tenslotte aan de slag in het huis en 24/7 aan de slag met hun muziekcarrière. Voor Daan zou het een leuke stap zijn in zijn carrière.

Daan Appelman uit House of Talent

Daan Appelman is te zien in House of Talent. In het dagelijks leven houdt deze jongeman zich bezig met een studie aan de Pabo. Daarnaast maakt hij echter ook muziek. De singer-songwriter maakt het liefst happy-go-lucky muziek en haalt zijn inspiratie ook regelmatig uit de klas.

Deze leraar in opleiding gaf al aan dat hij bij het schrijven van zijn muziek graag geïnspireerd wordt door kinderen en dat heeft eigenlijk een logische reden voor hem: Kinderen zijn veel gelukkiger en echter dan volwassenen. Hij is dan ook graag in de klas actief, maar zou zijn werk zo willen inruilen voor een muziekcarrière.

Daan Appelman muzikant

Daan Appelman heeft al wat ervaring in de muziekwereld. Alhoewel hij vroeger werd omschreven als een singer-songwriter met een ruig randje, is dat tegenwoordig wel anders. “Laten we eerlijk zijn, bad boys zijn gewoon uit de mode. En hier ben ik: Daan Appelman.” Daan begon als frontman van verschillende rockbandjes, maar is nu veel meer gericht op een solocarrière.

Of de winnaar van onder meer de BUMA Music Academy en Kunstbende 2017 ook hoge ogen gooit in House of Talent, is nog even afwachten. Duidelijk is al dat hij er alles aan doet om zich te bewijzen in het muziekprogramma.

Daan Appelman is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door Daan! (@daan_appelman) op