Sterren op TV
Corine Wielaard vrouw Pierre van Hooijdonk

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 15 februari 2023

Corine Wielaard is de ex-vrouw van Pierre van Hooijdonk

Corine Wielaard is de ex-vrouw van Pierre van Hooijdonk. In 2003 konden we lezen dat Pierre Corine verlaten zou hebben, dit is toen niet gebeurd. Helaas hebben de twee na 30 jaar hun relatie officieel beëindigd. Pierre vertelde dat er geen derde spelers in het spel zat en dat de koek na 30 jaar gewoon op was. Tien maanden later verteld Pierre aan Story dat hij een nieuw vrouw heeft ontmoet. En zijn kinderen en ex zouden haar al ontmoet hebben. Elvira van Diemen is de nieuwe liefde van Pierrre van Hooijdonk

Van Hooijdonk hield vrouw Corine uit de spotlights

Oud-voetballer Pierre van Hooijdonk lijkt wel van de publiciteit te houden. Als spits van onder meer Feyenoord, Celtic, Nottingham Forest, NAC Breda en Fenerbahçe was hij een opvallende verschijning en schuwde hij het conflict niet. In zijn jonge jaren maakte hij vooral naam vanwege de snoekduiken na zijn treffers. Daarnaast was hij allerminst op zijn mondje gevallen, wat voor menig ruzietje zorgde.

En ook na zijn actieve spelerscarrière hebben we niet te maken gekregen met een gebrek aan Van Hooijdonk op de buis. Zo is hij een vaste tafelgast bij het voetbalpraatprogramma Studio Voetbal op de NOS, hoe anders is dat voor de vrouw van Pierre.

Corine Wielaard en Pierre van Hooijdonk dronken samen een pilsje

Van Hooijdonk leidt een redelijk druk leven, maar als de camera’s uit zijn gaat hij op zoek naar ontspanning. “Met vrienden, familie, vriendin en kind leuke dingen doen. Een potje kaarten, een keer de stad in. In Breda hebben de meeste mensen me al vaker dan één keer gezien, dus hier kan ik rustig over straat lopen. Als ik morgen naar Goirle ga zullen mensen me daar eerst testen, maar als ik bij Boerke Verschuren een pilsje drink is er niemand die zich om Van Hooijdonk bekommert.”

Over vrouw Corine is niet zo heel veel te vinden. Wel weten we dat het stel Van Hooijdonk een zoontje heeft: Sydney. Corine van Hooijdonk komt oorspronkelijk uit Bergen op Zoom en woont nu met haar gezin in Prinsenbeek. Ze is fan van Waylon en Ruth Jacott en ook veel muziekprogramma’s zoals The Voice of Holland.

Daarnaast bevroeden we dat Pierre en Corine niet vaak op de koffie gaan bij Robin en Bouchra van Persie. Bij Feyenoord kreeg Van Hooijdonk het al aan de stok met de toen piepjonge Van Persie en dat herhaalde zich toen Pi-Air analist was bij het wereldkampioenschap van 2014.

Corine Wielaard, de vrouw van Pierre van Hooijdonk, kun je volgen via Facebook.

 

Geplaatst door Corine Wielaard op zaterdag 10 juni 2017

Geplaatst door Corine Wielaard op zaterdag 10 juni 2017