Sterren op TV
Jan Corine My First Holiday!

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Corine Vink en Jan Tiemissen in My First Holiday!

Corine Vink en Jan Tiemissen zijn te zien in My First Holiday! Het koppel is al zeven jaar samen, maar is nog nooit samen op vakantie geweest. Genoeg redenen voor presentator Jamai Loman om daar verandering in te brengen en het duo op een mooie vakantie te sturen. Corine en Jan worden verrast met een vakantie naar de City of Love, oftewel Parijs. Een stad die zich uitstekend leent voor een huwelijksaanzoek, iets wat Corine en Jan wel kunnen gebruiken.

Wie zijn Corine en Jan?

Corine en Jan wonen samen in Almkerk, de geboorteplek van Corine. De 33-jarige Jan daarentegen is geboren in Lithoijen. Hij is werkzaam als installatiemonteur en is al zeven jaar samen met Corine. De eveneens 33-jarige Corine heeft ook een baan. Zij zit achter de kassa en houdt van knutselen en de boel proper houden. Samen blijken ze overigens ook dol te zijn op games. Niet voor niets gaan ze ieder jaar naar Campzone.

Een andere grote hobby van Corine en Jan, is het bezoeken van De Efteling. “Twee jaar geleden hebben we een abonnement aangeschaft en toen zijn we dertig keer geweest in een jaar. Dat doen we gerust elke zaterdag”, zo vertelde Corine vol trots tijdens de introductie van het duo in My First Holiday!

Nog nooit op vakantie geweest

En ondanks dat Corine en Jan dus al jarenlang samen zijn, zijn ze nog nooit in het buitenland op vakantie geweest. Corine is ook een beetje angstig, zo vertelde ze. “Ik vind het ook best wel moeilijk. Waar kom je terecht in het buitenland? Wat voor route heb je, is het er schoon? Daar heb ik zelf ook wel heel veel moeite mee”, zo sprak Corine zich uit.

Uiteindelijk kon Vink, die ook nog eens ten huwelijk is gevraagd door Jan, echter wel genieten van de vakantie. “Ik vond het echt een hele mooie vakantie. Ik heb echt alles gezien wat ik wilde zien. Het was heel romantisch en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad”, aldus Corine.

Melvada en Reginald zijn ook te zien in de tweede aflevering van My First Holiday! In de eerste aflevering zagen we Kelly en Eugène en Brandon en Hennie.