Sterren op TV
Gertjan Holleman Johan Verveer familie Ripzaad Steenrijk, Straatarm

Conchita van Rooij, Thim Muskee en de familie Kamminga in Steenrijk, Straatarm

Conchita van Rooij en Thim Muskee ruilen met de familie Kamminga in Steenrijk, Straatarm. Conchita en Thim hebben het goed voor elkaar. Conchita wordt ook wel gezien als de koningin van de vechtscheiding en is dan ook niet voor niets een topadvocate. Thim heeft op zijn beurt veel geld verdiend met de kunsthandel. Voor de familie Kamminga is het allemaal achter een stuk minder rooskleurig.

Conchita, Thim en familie Kamminga in Steenrijk, Straatarm

Conchita van Rooij en Thim Muskee en de familie Kamminga doen mee aan Steenrijk, Straatarm. Conchita en Thim hebben het goed voor elkaar. Conchita verdient haar geld als topadvocate, terwijl Thim als kunsthandelaar ook niets te klagen heeft over geld. De grote vraag is alleen of de twee het ook zouden redden als ze het een week lang met een stuk minder geld zouden moeten doen.

In Steenrijk, Straatarm ruilen Conchita en haar geliefde Thim dan ook voor een week met de famillie Kamminga uit Veendam. Zij hebben het een stuk minder breed. Alleen vader Herwin kan werken, gezien Femke een paar jaar geleden de diagnose MS heeft gehad. Herwin is dan ook blij als hij genoeg verdient om de financiering van de eerste levensbehoeften voor elkaar te krijgen.

De afgelopen weken in Steenrijk, Straatarm:
Familie Van den Broek en Van der Put
Familie Vonk en Rikkert
Familie Tardy en Otten

Meer info over Steenrijk, Staatarm