Sterren op TV
Colette Kanza Holland's Next Top Model HNTM

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 september 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Colette Kanza uit Holland's Next Top Model

Colette Kanza hoopt dat haar droom met haar deelname aan Holland’s Next Top Model in vervulling zal gaan. Dit jonge model is met haar twintig jaar en 1.78 meter lang één van de dames die tot de laatste twaalf kandidaten van HNTM behoort. Uiteindelijk hoopt Colette erin te slagen om benoemd te worden tot Holland’s Next Top Model.

Colette Kanza in HNTM

Nadat Colette Kanza als klein meisje al mocht kijken naar het programma Holland’s Next Top Model, is het nu de beurt aan haarzelf om mee te doen aan het populaire modellenprogramma. Ze doet echter wel met een doel mee aan HNTM. “Ik heb hier zo lang op gewacht. Eindelijk mag ik meedoen na jaren kijken, zit ik er zelf in en kan ik naar mezelf kijken. Ik hoop dat ik hier heel veel mee kan bereiken en dat ik gezien word, waarschijnlijk wel. en dat ik ergens model mag zijn, bij een modellenbureau”, vertelde Colette in haar voorstelvideo voor het programma.

Met haar deelname hoopt Kanza wel wat te bereiken. Op de officiële website van Holland’s Next Top Model kunnen we lezen dat Colette het eerste donkere model wil worden dat er met de hoofdprijs vandoor gaat.

Wat doet Colette Kanza nog meer?

De twintigjarige Colette Kanza is niet alleen maar bezig met haar bestaan als model. Ze gaat ook gewoon nog naar school, want ze is druk bezig met een mode-opleiding. Daarnaast werkt ze bij een poppodium in Rotterdam, dat is overigens ook direct de stad waar ze woont.

Wat we verder over haar weten, is dat Kanza vrijgezel is en al een tijdje niet meer bij haar ouders woont. Die wonen namelijk in Parijs, terwijl Colette er alles aan doet om in Nederland een carrière op te bouwen. Colette wordt hier en daar overigens alvast gezien als een look-a-like van Rihanna. Afwachten of Kanza daarmee de juryleden voor zich wint.

Colette Kanza is te volgen via Instagram en Facebook.