Sterren op TV
Codi Butts Floribama Shore

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Codi Butts in Floribama Shore

Codi Butts is bekend van Floribama Shore. De 25-jarige Codi is één van de acht jongeren die ervoor gekozen heeft om zich in te schrijven voor het programma. In het nieuwe programma van MTV willen acht jongeren de zomervakantie van hun leven vieren op Panama City Beach. Relaties, vriendschap en geld staan centraal in de nieuwste reality-show van MTV.

Codi Butts van Floribama Shore

Codi Butts is te zien in Floribama Shore. Codi is 25 jaar oud en afkomstig uit Westminster, South Carolina. Voordat Codi meedeed aan Floribama Shore, was hij nog werkzaam bij een ‘oude mensen bar’ in zijn woonplaats Westminster. Buiten zijn werk als bartender, is de 25-jarige Codi ook een sportief type te noemen.

Codi houdt eigenlijk van meerdere sporten, waaronder basketbal. In Floribama Shore zien we hoe Codi, die naar eigen zeggen zeker niet verlegen is, geniet van een zorgeloze vakantie op PAnama City Beach. Daar zal hij onder meer werken aan zijn kleurtje.

Codi Butts door zusje in Floribama Shore

Codi Butts heeft zijn deelname aan Floribama Shore en nu dus ook zijn bekendheid eigenlijk te danken aan zijn zusje. Zijn zusje kijkt namelijk graag naar Party Down South op CMT en tijdens dat programma kwam plots een reclame voorbij waarin bekend werd gemaakt dat de makers zochten naar castleden voor het programma. “Zij zei dat ik mee moest doen”, vertelde Codi aan The State.

“Ik zei nog: ‘Zij willen echt niemand van Westminster, South Carolina, daar hebben’, maar ik besloot me toch in te schrijven. Ik doorliep het proces van casting agencies, telefoontjes en Skype interview en mocht toen naar Los Angeles vliegen. Het duurde zo’n zes maanden”, aldus Codi. Hij zou overigens graag terugkeren voor nieuwe seizoenen.

Codi Butts is te volgen via Twitter en Instagram.