Sterren op TV
Claudie Jack Grenzeloos Verliefd Laos

Claudie en Jack in Grenzeloos Verliefd naar Laos voor hostel

Claudie en Jack vertrekken in Grenzeloos Verliefd naar Laos. Claudie leert de Australische Jack kennen tijdens een reis door Azië en is gelijk verliefd op hem. Ze is zelfs zo dol op hem, dat ze ervoor kiest om haar eigen carrière in de medische sector op een laag pitje te zetten om met haar geliefde Jack een hostel te openen in Laos. Het is de grote vraag of Claudie geen spijt krijgt van haar keuze om volledig mee te gaan in de dromen van Jack.

Claudie voor Jack in Grenzeloos Verliefd naar Laos

Claudie en Jack doen mee aan Grenzeloos Verliefd en vertrekken naar Laos. Claudie heeft de Australische Jack leren kennen tijdens een reis in Azië waar ze aan begonnen is nadat ze haar opleiding geneeskunde heeft afgerond. Via Tinder leert ze daar in Azië niemand minder dan Jack kennen. Ze worden al gauw verliefd en Claudie slaagt er zelfs in om haar geliefde mee te krijgen naar Nederland.

Terug in Nederland gaat Claudie aan de slag als cardioloog, maar ze merkt al gauw dat Jacks dromen elders liggen. Mede omdat zijn visum na zes maanden verloopt en het lastig is om een permanente te krijgen. Hij wil niets liever dan een hostel beginnen in Laos en Claudie besluit met hem mee te gaan.

Hoe is het nu met Claudie en Jack uit Grenzeloos Verliefd?

Claudie heeft tijdens haar avontuur in Laos een blog bijgehouden waarop we haar en Jack konden volgen. Toen ze net aankwamen op de plek waar ze een hotel op het oog hadden, stonden ze al gelijk voor een grote teleurstelling. Dat hotel werd hem namelijk niet. Claudie en Jack hebben vervolgens besloten om verder te zoeken.

Ondertussen is Claudie ook aan de slag gegaan met het zoeken naar vrijwilligerswerk in Laos. Ze wil graag bezig met haar medische achtergrond. Naast het harde werken vermaken de twee zich overigens opperbest in Laos.

De afgelopen weken in Grenzeloos Verliefd:
Floor en Eugene naar Zuid-Afrika
Larissa en Andreas naar Noorwegen
Jamilla en Mauricio in Colombia
Laura en Rudolf op Aruba
Niels en Paulina in Mexico
Wilma en Jase in Houston, Verenigde Staten