Sterren op TV
Claudia boer Riks Boer Zoekt Vrouw BZV

Claudia date met boer Riks uit Boer Zoekt Vrouw

Claudia is weer op zoek naar de liefde en probeert het met boer Riks in Boer Zoekt Vrouw. Het was voor Claudia een flinke stap om een brief te schrijven naar de boer. In het verleden was ze namelijk gelukkig in de liefde, maar tweeënhalf jaar geleden werd dat geluk gruwelijk vernietigd toen haar man overleed. Toen ze boer Riks zag, kon ze het echter niet laten om er toch een brief aan te wagen. “Wat een leuke man, lieve glimlach, humor en een ondeugende blik”, was haar eerste gedachte.

Inhoudsopgave

Claudia op date met boer Riks

De brief van Claudia werd door Riks goedgekeurd en ze mocht als één van de tien dames mee op speeddate met de boer. In een kort gesprek leerden Claudia en de boer elkaar beter kennen. Zo goed zelfs dat Riks ervoor koos om haar ook uit te nodigen voor de date waarin de boer met de overgebleven vijf dames een workshop worst maken kreeg in Ransdorp.

Bij die nieuwe date gaf ze te kennen dat het nu tijd wordt dat ze voor zichzelf kiest. Ze is dan ook bereid om haar familie achter zich te laten om naar Canada te vertrekken.

Claudia heeft kriebels

Claudia heeft aan de dates met Riks een goed gevoel overgehouden en er lijkt wat te bloeien. “Ik heb wel kriebels. Weet je hoe moeilijk dat is om te zeggen. Dat is voor mij heel lastig, maar dat komt omdat mijn man natuurlijk tweeënhalf jaar terug is overleden. En nu ben ik er echt wel voor mezelf uit dat ik gewoon graag weer iemand wil ontmoeten. Als je je maatje kwijtraakt, ben je gewoon weer graag op zoek naar een nieuw maatje en ik denk wel dat Riks voor mij een maatje kan zijn”, aldus de woorden van Claudia. Ze mag met Riks mee naar Canada voor een date.

Claudia naar Canada

Claudia kreeg net als Eline en Marit te horen dat ze voor boer Riks naar Canada mocht komen. In Canada keek ze haar ogen uit. “Voor je het weet, sta je koeien te melken”, vertelde de 37-jarige Claudia, die in het dagelijks leven werkzaam is op de meldkamer van de politie en sinds 2,5 jaar weduwe is. Ondanks dat ze een loodzware periode achter de rug heeft, haalt ze er ook kracht uit. “Ik kan nu makkelijker emigreren, na alles wat ik heb meegemaakt.” Alles leek er dan ook goed uit te zien voor Claudia, maar in aflevering zeven besloot ze het avontuur bij BZV toch stop te zetten. “Ik moet eerlijk zijn. Het is het niet voor mij. Het gaat hem voor mij niet worden. Het gevoel is er gewoon niet voor mij.” Voor Claudia houdt Boer Zoekt Vrouw dan ook op.