Sterren op TV
Cinta ex van Joey in Ex On The Beach Double Dutch

Cinta ex van Joey in Ex On The Beach Double Dutch

Cinta is de ex van Joey in ‘Ex On The Beach Double Dutch’. De knappe Cinta kwam bepaald niet voor haar ex het water uit. Ze hadden namelijk maar één keer seks gehad. Joey, werd door een vriend afgezet bij het huis van Cinta, na 2 minuten was hij weer buiten. Volgens Cinta was het zaad lozen en klaar.

Inhoudsopgave

Cinta en Joey in Ex On The Beach

Cinta kwam niet voor Joey het strand op. Ze leek ook niet gevoelig te liggen voor haar ex Joey. Toch, zagen we in aflevering 2 van Ex On The Beach Double Dutch dat Joey toch jaloers was.

Hij vond het nergens op slaan dat Cinta tegen de andere deelnemers verteld had dat Joey het maar twee minuten vol hield. Daarnaast had Joey al meermaals seks gehad met de prachtige Ellen.

Joey is één van de grootste fuckboys in Nederland
© Instagram

Een van de grootste fuckboys in Nederland

‘Qua uiterlijk is Joey helemaal mijn type, ik val op badboys, aldus Cinta. Toch vindt ze Joey één van de grootste fuckboys van Nederland.

Hij heeft met meer dan honderd vrouwen het bed gedeeld. Dat doet hij niet slecht. De zwarte harige Cinta heeft in ieder geval geen interesse in haar ex. Marc-Junior, had wel interesse in deze prachtige dame. Hij is een andere deelnemer die meedoet aan ‘Ex On The Beach 2023’.

Eén keer seks

Joey en zijn ex Cinta hebben maar één keer seks gehad. Daarna hebben ze elkaar nooit meer gezien. Die ene keer hadden ze seks bij haar thuis. Of je dit een echte ‘ex’ kunt noemen, is maar de vraag. Volgens MTV zelf natuurlijk wel, het maakt het programma in ieder geval een stuk leuker.

De extra power van Cinta

Toen Cinta het strand op kwam lopen, kreeg ze van ‘de tablet of terror’ direct een ‘extra power’. De prachtige dame mocht zelf bepalen naast wie ze sliep, haar ex Joey of naast Marc-Junior.

Ze koos uiteindelijk voor Marc-Junior, maar het stel heeft nooit naast elkaar geslapen. Marc, had namelijk dezelfde avond nog seks met Janey, vandaar dat Cinta in een ander bed is gaan liggen.

Foto © MTV Nederland