Sterren op TV
Jasper Chrystel Je Droom Achterna Een Frans Kasteel

Chrystel en Jasper uit Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Jasper en Chrystel zijn te zien in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel. De twee zijn al vier jaar buren en uiteindelijk werden ze zelfs verliefd op elkaar. Het stel is inmiddels zo verliefd, dat ze in de toekomst zelfs trouw- en kinderplannen zien zitten. Op dit moment zouden ze echter ook maar wat graag willen vertrekken. Ze doen ook mee aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel. Daarin nemen vijf stellen het tegen elkaar op in de hoop uiteindelijk kasteelbeheerder te mogen worden.

Chrystel en Jasper Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Chrystel en Jasper zijn dolgelukkig met elkaar. Ze woonden al langere tijd naast elkaar, maar inmiddels wonen ze al een tijdje samen. Chrystel houdt zich in het dagelijks leven met haar eigen onderneming in marketing, communicatie en eventmanagement. Jasper daarentegen is interim-kracht met procesverbetering in bedrijven en zet afdelingen van bedrijven op.

Het is dan ook duidelijk dat de twee nooit stil zitten en ondernemend zijn ingesteld. Hun intelligentie en oplossingsgerichtheid lijkt dan ook voor aardig wat problemen te kunnen zorgen voor de andere teams. Gaan Jasper en Chrystel er misschien zelfs met de overwinning vandoor?

Chrystel en Jasper naar Frankrijk

Chrystel en Jasper kunnen met Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel de overstap maken naar Frankrijk. Een mooie stap, want ze denken al langer na over een vertrek naar het buitenland. Zo zouden ze maar al te graag een B&B of hotel willen beginnen en dus komt het ze goed van pas dat ze nu in Frankrijk mogen kijken. Hun oorspronkelijke doel was om in 2021 te emigreren, maar nu komt dat er mogelijk al eerder van.

De andere deelnemers aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel zijn: Ruud en Ariadne | Monica en Jessyca | Chris en Amanda | Michiel en Sebastian