Sterren op TV
Arjan Mos, Wessel Saarloos, Brigitte Koolen in De Rijdende Rechter

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 december 2017

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Christine en Georges tegenover Linda en Jeffrey in De Rijdende Rechter

Christine Vervliet en Georges Mouhssine El Alaoui staan in De Rijdende Rechter tegenover Linda en Jeffrey Jansen. Het eerstgenoemde koppel woonde jarenlang met veel plezier in hun woning, totdat Linda en Jeffrey naast hun kwamen wonen. Christine en Geogres waren het gewend om zonder problemen door de tuin van de buren te lopen, maar Jeffrey en Linda willen dat niet hebben. Het is nu aan Mr. Reid om de twee buren nader tot elkaar te brengen.

Christine en Georges en Linda en Jeffrey in De Rijdende Rechter

Christine Vervliet en Georges Mouhssine El Alaoui wonen al jaren in Raamsdonk. Zonder problemen maakten ze daar dan ook al jarenlang gebruik van de tuin van hun buren. Linda en Jeffrey, die sinds kort naast het stel wonen, vinden dat echter helemaal niets. Vooral Linda, die moeite heeft met prikkels, kan er niet tegen dat haar buren steeds in haar tuin rondlopen.

Daarnaast hebben Jeffrey en Linda nog meer overlast van hun buren. Volgens hen houden George en Christine wel van een feestje en dat levert vaak aardig wat geluidsoverlast op. Inmiddels staan de buurvrouwen op het punt om elkaar aan te vallen. Lukt het Mr. Reid om tot een oplossing te komen?

De Rijdende rechter in de afgelopen weken
➡ 
Familie Zwiers en Familie Lebsk in De Rijdende Rechter
Yilmaz en Orazio in De Rijdende Rechter
Dirk Verus, Martin Vos en Rian van Sijll in De Rijdende Rechter
Familie Juffer en Van de Brug in Hard tegen Hard
➡ Monique en Adama tegenover Ralf en Leonie: Noaberschop op de schop
➡ Wiel van Herten en Lenie en de bromtoon