Sterren op TV
Chrissie Westbroek dochter Henk Westbroek De Slechtste Chauffeur van Nederland

Chrissie Westbroek is dochter van Henk Westbroek

Henk Westbroek is door dochter Chrissie Westbroek opgegeven voor De Slechste Chauffeur van Nederland. De dochter van de Utrechter gaf hem op voor het programma vanwege zijn dramatische rijkwaliteiten, maar daarnaast stond er ook een aardige financiële vergoeding tegenover.

Chrissie Westbroek, dochter van Henk Westbroek

Chrissie Westbroek is de dochter van Henk Westbroek. Net als haar vader woont de 28-jarige brunette in Utrecht en was ze bedrijfsleider van Stairway to Heaven, een uitgaansgelegenheid in Utrecht. Henk Westbroek is hier mede-eigenaar van en nadat Chrissie haar benodigde diploma behaalde op de hogeschool werd zij bedrijfsleider van Stairway. In 2017 maakte de Utrechtse een nieuwe stap in haar carrière. Ze werd aangenomen bij Buma/Stemra, waar ze controller is. Daarnaast is Chrissie Westbroek moeder. In 2011 beviel zij van haar zoontje Milio. Het was voor Henk de eerste keer dat hij opa werd.

Chrissie met Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Chrissie is met Henk Westbroek te zien in De Slechtste Chauffeur van Nederland. In februari en maart 2018 is te zien hoe zij haar vader moet ondersteunen om een betere rijder te worden. Henk is volgens Chrissie namelijk een gevaar op de weg en dus besloot ze hem op te geven voor De Slechtste Chauffeur van Nederland. “Hij kan heel slecht rijden. Vijftien jaar geleden heeft hij zijn rijbewijs ‘gekregen’, in een ander televisieprogramma. Ik denk dat daar mensen een beetje omgekocht werden. Op jaarbasis maakt hij ongeveer één keer in de twee drie weken schade. Grote schades één keer per half jaar”, aldus Chrissie. Henk rijdt ook in De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS regelmatig schade en dus kan Chrissie het niet laten om naar haar vader te sneren. “Vind je het gek dat je niet in de auto van mama mag rijden.”

Henk Westbroek zit tot het einde van De Slechtste Chauffeur van Nederland en dat is geen goed teken, aangezien deelnemers afvallen als zij de jury hebben overtuigd van hun kwaliteiten. Meedoen aan De Slechtste Chauffeur van Nederland had overigens ook een financiële reden voor Henk en Chrissie Westbroek. Deelname aan het programma leverde namelijk tienduizend euro op, vertelde Henk Westbroek bij Lex Gaarthuis op Radio 10. Dat bedrag ging overigens naar zijn dochter. Chrissie had namelijk net een nieuw huis gekocht en kon een extra zakcentje wel gebruiken. Van die tienduizend euro is door Chrissie een bank gekocht.