Sterren op TV
Chris Amanda Je Droom Achterna Een Frans Kasteel

Chris en Amanda in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Chris en Amanda zijn te zien in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel. Dit stel hoopt binnenkort naar Frankijk te mogen emigreren. In het programma is het namelijk de bedoeling dat vijf koppels de strijd met elkaar aangaan. De winnaar mag als kasteelbeheerder aan de slag in het Franse plaatsje Quinéville.

Chris en Amanda in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Chris en Amanda hebben eigenlijk al jarenlang één grote droom. Ze willen niets liever dan in de toekomst een sociaal en persoonlijk bedrijf beginnen in het buitenland. De twee denken dat dit voor hen het ideale moment is om daarmee aan de slag te gaan. Ze willen nu dan ook maar al te graag de overstap maken naar Frankrijk.

Chris en Amanda zijn inmiddels twee jaar samen. Ze wonen samen in Leeuwarden, maar zijn nog niet getrouwd en nog niet aan kinderen begonnen. In het dagelijks leven is Chris werkzaam als bezorger bij een supermarktketen, terwijl Amanda webcaremedewerkster is. Beide zijn wel toe aan een nieuwe uitdaging en dat hopen ze te vinden in Frankrijk.

Krachten Chris en Amanda

Om kasteelbeheerder te mogen worden in Frankrijk, zullen Chris en Amanda wel de concurrentie moeten uitschakelen. Daar hebben deze twee wel vertrouwen in, want ze hebben speciale krachten. Zo blijken deze Friezen echte sfeermakers te zijn, die erg sociaal zijn en zo nu en dan ook wel een beetje koppig. Ze worden verder omschreven als creatief, soms wat ongeduldig en ze passen zich snel aan aan nieuwe situaties.

Chris kunnen we verder zien als een hardwerkende man, die ondernemend is aangelegd en graag het avontuur aangaat. Het liefst is hij bezig met koken, sporten en koopjesjagen. amanda is graag bezig met de styling in en rondom het huis en is erg reislustig. Als het om spelletjes gaat, zijn ze uiterst fanatiek.

De andere deelnemers aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel zijn: Ruud en Ariadne | Monica en Jessyca | Michiel en Sebastian | Jasper en Chrystel