Sterren op TV
Chris Alain The Voice of Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Chris Alain Sebazungu in The Voice of Holland

Chris Alain heeft de stap gezet naar The Voice of Holland. De zanger kreeg in zijn carrière al meermaals de vraag of deelname aan het programma niets voor hem is en in 2017 heeft hij die vraag eindelijk beantwoord. Chris doet mee aan het achtste seizoen van TVOH en hoopt de jury omver te blazen met zijn zangkwaliteiten. Het lukte, want hij zag alle juryleden draaien.

Chris Alain is zanger

Chris Sebazungu, de echte naam van Chris Alain, had al op jonge leeftijd door wat hij wilde worden. Voor Chris was maar één carrière denkbaar: een carrière als zanger. Al op zevenjarige leeftijd begon hij met zingen, waarbij hij zich vooral richtte op klassiekers. Chris besloot zijn stem steeds verder te ontwikkelen en schreef zich op zeventienjarige leeftijd in voor het conservatorium.

Aan het conservatorium in Haarlem heeft de zanger van alles geleerd en nu is hij klaar voor een volgende stap in zijn carrière. Chris wil nu het liefst een zo’n groot mogelijk publiek bereiken. Nadat dat eerder al resulteerde in een optreden bij Koffietijd zien we hem komend seizoen ook in The Voice of Holland.

Chris Alain in The Voice of Holland

Chris Alain doet nu mee aan The Voice of Holland. Nadat hij vaak de vraag heeft gehad wanneer hij nou eindelijk eens mee zou doen aan de talentenjacht, heeft hij daar nu eindelijk een antwoord op. In het achtste seizoen van TVOH is Chris te zien.

Juryleden Ali B, Anouk, Waylon en Sanne Hans waren direct overtuigd van zijn kwaliteiten. Met één van de juryleden heeft Chris al een band opgebouwd. De twintigjarige zanger zong namelijk al eens samen met Ali B. Het jurylid kon zich dat ook nog herinneren en wist dat het in Alkmaar was. De verwachting was dan ook dat Chris Alain voor hem zou kiezen als coach in The Voice of Holland. Chris koos op intuïtie en kwam uit bij Sanne.

Chris Alain is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

De andere deelnemers aan The Voice of Holland 2017 zijn: Kira Dekker | Silke van de Klundert | Jeremy Hazeleger | Tjindjara Metschendorp | Kimberly Maasdamme | Lloyd De Meza | Jennifer Terwel | Kevin Fullinck