Sterren op TV
Chloé Leenheer Expeditie Robinson

Chloé Leenheer doet mee aan Expeditie Robinson

Chloé Leenheer kun je in de afgelopen jaren hebben leren kennen als actrice. Leenheer heeft in haar carrière namelijk al de nodige rolletjes gehad. In 2016 gaan we echter een heel andere kant van deze 27-jarige babe. Chloé Leenheer is namelijk één van de deelnemers van Expeditie Robinson. In het verleden had Chloé overigens een relatie met soapie Soy Kroon.

Inhoudsopgave

Chloé Leenheer als actrice

Chloé Leenheer, die de talen Nederlands, Engels en Duits prima beheerst, was in 2010 voor het eerst te zien op de buis. Ze had een rol in LelleBelle en was te zien in de films De Nobelprijswinnaar en Sterke verhalen. Het was het begin van haar carrière als actrice. De voormalig studente aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten was drie jaar later namelijk opnieuw te zien op televisie. In de serie speelde ze Eefje Evers, een rol waardoor ze meermaals terugkwam. Daarna volgden nog rollen in Heer & Meester, Broker en Bluf. Ook Warhorse is terug te vinden op de cv van Chloé.

teasercc from Chloe Leenheer on Vimeo.

Naast haar bezigheden als actrice, kan Chloé Leenheer ook prima uit de voeten met een camera. Zo goed zelfs, dat ze ervoor heeft gekozen om haar eigen bedrijf te beginnen. Leenheer is de eigenaresse van Pop in Portraits, een fotostudio die gevestigd is in Amsterdam. Chloé besloot aan de slag te gaan met haar eigen bedrijf toen het haar opviel dat veel acteurs vaak jarenlang dezelfde foto’s gebruikten. Aan haar dus de taak om daar verandering in te brengen. Onder andere Javier Guzman en Abbey Hoes verschenen al voor de camera van Chloé. Ondanks dat Chloé het als actrice en fotografe al ver heeft weten te schoppen, lag haar droom elders. Vroeger wilde ze dolgraag balletdanseres worden, maar dat kon ze vergeten nadat ze op haar twaalfde werd aangeraden door een auto. “Mijn knie was dusdanig gebroken dat ik nooit meer zou kunnen lopen. Drie jaar later liep ik weer, met een been vol pinnen”, aldus Leenheer tegenover LINDA.

Chloé Leenheer in Expeditie Robinson

Chloé Leenheer heeft het lang stil moeten houden, maar mag het inmiddels van de daken schreeuwen. In 2016 is zij één van de deelnemers aan Expeditie Robinson. Via RTL Boulevard werd bekend gemaakt dat Leenheer zich gewaagd heeft aan het avontuur op een onbewoond eiland. Direct met de bekendmaking van de deelname van Chloé werden ook de namen van Elle van Rijn en Anna Nooshin naar buiten gebracht. Het is duidelijk dat Chloé Leenheer met haar lengte van 1 meter 64 niet tot de langste deelnemers behoort.

Chloé Leenheer en Soy Kroon

Chloé Leenheer heeft in de afgelopen tijd vooral aan haar eigen weg getimmerd, maar blijkt ook een relatie gehad te hebben met soapie Soy Kroon. Hoelang de relatie van de acteur uit Goede Tijden, Slechte Tijden en Nieuwe Tijden met Chloé heeft geduurd, is niet bekend. Uit een interview met Glamour blijkt wel dat het duo zelfs samen heeft gewoond. Of Leenheer op dit moment een vriend heeft, is niet bekend.

Chloé Leenheer is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.