Sterren op TV
Matt en Emma, Ronan en Mick en Imogen en Ben in Een Nacht Met Mijn Ex

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 mei 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Chiel en Jimmy, Mara en Marco en Emiel en Dayenna in Een Nacht Met Mijn Ex

Chiel en Jimmy, Mara en Marco en Emiel en Dayenna doen mee aan Een Nacht Met Mijn Ex. Ooit waren ze allen dolgelukkig met hun geliefde, maar toch werden alle relaties op een dag verbroken. In Een Nacht Met Mijn Ex krijgen deelnemers opnieuw de kans om een dag en een nacht met elkaar door te brengen. Daarna bepalen ze of de relatie nieuw leven ingeblazen wordt.

Chiel en Jimmy in Een Nacht Met Mijn Ex

Chiel en Jimmy doen mee aan Een Nacht Met Mijn Ex. Ooit waren de twee dolgelukkig met elkaar. Acht maanden lang hadden ze een relatie, totdat Jimmy erachter kwam dat Chiel vreemd was gegaan in de tijd dat Jimmy voor zijn modellencarrière veel in het buitenland was.

In Een Nacht Met Mijn Ex hoopt vooral Chiel dat hij zijn relatie met Jimmy nieuw leven in kan blazen. Of dat ook echt gaat lukken, moet blijken nadat ze opnieuw 24 uur met elkaar hebben doorgebracht in het appartement van Chiel.

Mara, Marco, Emiel en Dayenna in Een Nacht Met Mijn Ex

Mara wil er in Een Nacht Met Mijn Ex alles aan doen om Marco weer voor zich te winnen. Hun relatie kende in een zeer korte tijd hele hoge pieken, maar ook zeer diepe dalen. Toch kan Mara haar ex Marco maar niet vergeten. Ze hoopt met Een Nacht Met Mijn Ex opnieuw zijn hart voor zich te winnen.

Emiel doet een poging om Dayenna weer terug te krijgen. De relatie van de twee werd twee maanden geleden verbroken. De communicatie van de twee verliep niet altijd vlekkeloos en juist daar komt de breuk nu dan ook vandaan. Weten ze elkaar na 24 uur opnieuw te vinden?

De afgelopen weken in Een Nacht Met Mijn Ex:
-> Michael en Saar, Natasja en Jeffrey en Sascha en Mitchell
-> Luciano, Marissa, Shay, Julian, Marvin en Tessa